5. tammikuuta 2012

Hki - Stockholm - Hki pt. 3

Viimesenä vuorossa löytöjä laivalta, Tukholmasta ja Helsingistä. Kovin kummosia ei löytynyt, mutta sitäkin mieluisempia :)
Photobucket
Karkkia kun en syö, piti laivalta kotiuttaa jotain. Tässä tapauksessa siis purkkaa. Olisi voinut kyllä vielä pari laatikkoa ostaa, riittäispähän pidemmäksi aikaa (4,50 € /kpl).
Photobucket
Miulla ei oo koskaan ollut puhelinta, johon saisi kivan kännykkäkorun. Nyt kun on, piti saada tämä ihana pieni Hattivatti (3,50 €).
Photobucket
(laatu♥)
Åhlensilta rakkautta ensisilmmäyksellä -laukku (995 kr = n. 100 €)
Photobucket
Åhlensilta tais olla myös nämä. Scratch merkkisiä lakkoja; 102 Satin Gold sekä 116 Juicy. (n. 100 kr = n. 11 €/kpl)
Photobucket
Ruotsin Indiska, vanhan kaupungin puolelta (39 kr = n. 4 €).
Photobucket
Cubus (46 kr = n. 5 €)
Photobucket
Nyt päästiinkin jo Helsingin shoppailuihin. Halusin ehdottomasti päästä käymää Lushin liikkeessä, hakemassa itselleni tuon kovasti kehutun Lemony Flutter:n. Meidän äiti halus kokeilla tuota The Jilted Elfiä, sehän on tuollainen 'hyytelö' suihkusaippua. Pow Wow on huultenkuorinta aine joka poksuu huulilla.
Photobucket
(laatu ♥)
MicMacista kaksi kivaa kaulakorua. Oreo keksi -kaulakoru oli tarjouksessa. Ja tuollaisen kameran olisin halunnut jo silloin kun viimeksi kävin Helsingissä. Tuo kamera muuten toimii, salama välähtää ja suljinääni kuuluu ;)
Photobucket
Stockmannilta alennuksesta löytyi Konadin keltainen erikoislakka -30%.
Photobucket
Photobucket
Myös laatat M62 & M44 -30%:n alennuksessa.

Tälläistä tällä kertaan :) Kävin tänään pyörähtämässä lähikaupungin alennusmyynneillä, mukaan ei tarttunut kuin farkut H&M:stä ja suoritusrauta Citymarketista, ei kovin kummosta. Nyt jatkan Putouksen katselemista dvd:ltä !

10 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia!
    Onko nuo lakat jotka ostit Åhlensilta niin effektilakkoja (eli toisten lakkojen päälle laitettavia) vai peittävätkö ihan yksinään?
    Olen monta kertaa käyny tuossa Helsingin LUSH liikkeessä, mutta pääni on mennyt aina niin pyörälle siellä kaikkien ihanien tuotteiden seassa niin olen tullut tyhjinkäsin ulos sieltä hhahaha. Mutta tekisi kyllä mieli kokeilla jotain Lushin tuotteita... Pitäisi päättää etukäteen mitä haluaa ostaa ja sitten kävelee vaan suoraan kauppaan hakemaan sitä mitä tulikin hakemaan ...
    Ja ihanat nuo Konadin laatat!! :O Pitää kyl minunkin kotiuttaa ne!

    VastaaPoista
  2. Mä hain tänään postista yhdestä blogikilpailusta voittamani palkinnot ja paketissa oli mm. tuota lemon flutteria :). Tuli tosi tarpeeseen.

    VastaaPoista
  3. Miekin ostin Saksan reissultani just tuota hyytelöä ja sitten huulikuorinnan, mutta en tuota poksuvaa. :D lushilla on vaan kaikkee ihanaa ja siellä kaupassa vaan tuoksuu niin hyvälle! :D jenkit on kans ihan must laivamatkoilta! ;)

    VastaaPoista
  4. ihana blogi sulla! :) <3
    liityin lukijaks!

    http://goldmine-elly.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana tuo Eiffel-kaulakoru...ja rusettisormus...ja Hattiwatti tottakai! :D

    Ihanaa viikonloppua sinulle! ♥

    VastaaPoista
  6. Empä tajunnut tise käydä kattomassa Konadin tuotteita, vaikka Stockalla kävinkin katsomassa aletarjonnan. No, sian mä silti ihan kivoja lakkoja alennusmyynneistä. :) Ihania koruja oot ostanut!

    VastaaPoista
  7. kivoja ostoksia :) varsinkin nuo micmacin korut!

    VastaaPoista
  8. ihana blogi! Sait uuden lukijan :)

    http://biteofmylife-pauli.blogspot.com/

    VastaaPoista
  9. Ihania ostoksia olet tehnyt! Kovasti näyttää samalta kuin aina omat "tuliaiset" Tallinnasta. :D

    VastaaPoista
  10. Mulla ei oo muistaakseni koskaan ollut kännykkäkorua tai en oo ainakaan laittanut puhelimeen. Ainakin ne ekat korut on vähän "hölmöjäkin" mun makuun. Ne ekat tais olla ihan jotain muovisia nalleja ym..

    Toi Hattiwatti on ihan hurjan söpö :D.

    VastaaPoista

Kiitos (: ♥