11. elokuuta 2011

Maailmalta löydettyjä

Haluan ihan välttämättä jakaa teidänkin kanssa, nää kaikki kivaisat löydöt joita tein Helsingistä. Ja muutaman alku kesästä ostetun, mitä en vaan laiskuuttani oo jaksanu kuvata :D
Photobucket
Photobucket
CyberShop
Photobucket
Spiritstore
Photobucket
Backstreet
Photobucket
Photobucket
MicMac
Photobucket
LUSH
Purkan makuinen huultenkuorinta-aine. Ja tän kuulemma voi syödä käytön jälkeen ?
Photobucket
Stockmann. Mansikantuoksuinen kynsilakanpoistoaine sekä Konadin pinnki erikoislakka. Tuo kynsilakanpoistoaine muuten tuoksuu oikeesti, ja kunnolla mansikalle.
Photobucket
MicMac
Ja kyllä, tuo sukka on tarkoituksella jätetty tuohon, että pääsee varmasti kuvaan :)
Photobucket
Indiska
Jäin edelliselta reissulta niin kovin harmittelemaan, etten ostanu. Nytten oli pakko.
Photobucket
K-Market :'D (Nää toin itseasiassa mein äipälle. Se on himoinnut tuota Vihreää teetä hunajalla. Ihan vain tuon pullon takia. Ja niitä oli ennen täällä suunnalla kanssa, muttei enää kun mein äippä ois raaskinu ostaa :D)
Granaattiomenaa vihreä tee, Sitruuna jäätee, Vihreä tee hunajalla.

Ja sitten näitä kesän alun löytöjä.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Kaikki kolme kaulakorua Citymarketista.
Photobucket
Lindex. 
Tää on yks ehdoton suosikki, vaikka oonkin aika vähän käyttänyt. Pelkään tuon ohuen ketjun katkeavan.

8 kommenttia:

  1. Iihana tuo lintuhäkkihärveli! Jja tuo lamppukoru ja tuo Lushin huulihomma ja nuo teepullot aijaijai tuokin huppari ja nuo konad-jutut (joita en vieläkään oo onnistunut saamaan itelle).
    Oii onnistuneita löytöjä kerta kaikkiaan!:-P

    VastaaPoista
  2. Tuo lamppukoru on kyllä ihanan ainutlaatuinen, muistatko paljon pulitit siitä? :)

    Itsellä oli tuota samaa Lushin huulikuorintaa, sitä teki kyllä aina mieli syödä, kun oli niin herkullisen makuista hulilla.

    VastaaPoista
  3. Eikai siinä varsinaisesti vikaa, menee vaan aikaa että silmä tottuu uuteen. Ehkä päällimmäisenä se, ettei tuon väri näytä omalla seinällä samalta mitä nettikaupan kuvissa, violetti = harmahtavan viininpunainen. Mutta totutellaan! :-D

    Miun PITÄIS tilata niitä, ja luulenkin et syyskuun 1,5kk opintotuet haihtuu savuna ilmaan aika nopiaa.. :-S

    VastaaPoista
  4. Ihania ostoksia! :)

    Toi on varsinkin kiva tuo huulten kuorintajuttu! :) ja kiva toi kynsilakanpoistoaine...Normaali semmonen haisee kauheen pahalle! Ni on sitten kiva tommonen mansikan tuoksunen. :)

    VastaaPoista
  5. Täällä noita teepulloja oli yhdessä halpakaupassa, k-marketissa en oo ainakaan nähnyt. Siellä kyllä löytyy semmosia erilaisia limukkatölkkejä, mm. cokis vanilja. Ne vaan on törkeen kalliita eikä niistä saa panttia. Toi vanilja piti kylläkin ostaa kokeiluun. aika järkyttävää kyllä maksaa 0,33l tölkistä melkeen 2e jos 1,5 litran limukoita saa melkeen samalla hinnalla. Tosin on niidenkin hinnat viime aikoina noussut. Onneksi juon nykyään mieluummin vissyä kuin limukkaa :D. Varsinkin kesällä vissyä meni aika paljon.

    VastaaPoista
  6. Haha, toivottavasti ei tarttea alkaa NIIN äärimmäisiin toimenpiteisiin.. :'-D

    Voihan toki, miula löytyy varmaan päivittäin jotain uutta ostolistalle, mutta se kamera on nyt päällimmäisenä mielessä (vaikka siihen meneekin sitten koko tuki).

    Ja mie yritin tehä sellasen yläpalkin tuonne mutta arvaapa kahdesti osasinko, niin että vielä olis ollut miellyttävän näköinen.. 8-(

    VastaaPoista
  7. Niinpä, Gigantista sais 148e Canonin SX210 (vaimikäperkele?) niin aattelin sitä.. jos siis onnistun sen rahan säästämään ja kameran tilaamaan etten keksi jotain üüber-menoja tilalle..

    Vähän veikkaan, et sitä huonetta joutuu pyörittää useamman kerran että on hyvä. :-P

    VastaaPoista
  8. Oletpa tehnyt paljon kivoja löytöjä! Nuo korut ovat upeita!

    Ostin juuri tuon saman Konadin lakan, mutta hieman petyin, kun se ei toiminut aivan yhtä hyvin kuin musta ja valkoinen. Näytäpä joskus kuvia, jos saat tehtyä sillä kivoja kynsikoristeluja.

    Lushin kuorinta-aine kuulostaa mielenkiintoiselta. Syötävä versio? :DD

    VastaaPoista

Kiitos (: ♥