7. elokuuta 2011

Kuvauskeikka häissä, nro. 2

Eilen pääsin pyörähtämään kesän toisissa häissä, kamera kaulassa tietysti. Morsiuspari oli upea, mosian kaunis ja sulhanen komea. Mietin pitkin juhlaa, että täytyy morsiammelle sanoa kuinka kaunis hän oli. Kuinka upea hänen pukunsa oli, ja kuinka se puki häntä. Ja ne kengät ! Minna Parikkaa, ihanat. Ja kynsitaituri-morsiammella oli tietysti itse lakatut, kauniit punaiset, kenkiin sopivat kynnet (;
Photobucket
Photobucket
Tykkään tästä kuvasta hirmu paljon, vaikka itse sanonkin. Mutta kuten kuvasta näkyy, kakku (vai pitääkö sanoa kakut ?) oli upea. Ja makukin oli taivaallinen !
Photobucket
Ja teemaan sopivat kynnetkin piti tehdä. Lisäsin nimettömiin vielä viininpunaiset strassit, mitkä (muka) sopivat mekkooni (laiskana laitoin saman mekon kuin edellisissäkin häissä). Mutta niistä kynsistä ei ole kunnollista kuvaa. (miksi miun sormet näyttää noin vanhoilta ?)


Jännitin eilistä todella paljon, ennemän kuin edellisiä häitä. Jännitys varmaan johtui siitä, ettei ollut morsianta tavannut muutamaan vuoteen, enkä tiennyt enne kutsun saapumista edes sulhasen nimeä ! :D Mutta kyllä kaikki meni kuitenkin ihan hyvin. Eikä kamerakaan unohtunut kotiin, niinkuin pelkäsin.


Ps. kaikki te lakkailuista kiinnostuneet, käykää kurkkaamassa tämä Mellin kilpailu ja ottakaa osaa (;

1 kommentti:

  1. Oi kiitos kauniista sanoista, ja kuvista myös eritoten :)! Vasta nyt bongasin tämän postauksen täältä, heh :D

    VastaaPoista

Kiitos (: ♥