9. elokuuta 2011

Nästä Helsingfors

Maanantaina, otettiin Tanjan kanssa suuntana pääkapunkiseutu. Alkukesästä puhuttiin, että elokuussa mennään, sunnuntaina päätettiin vasta päivä.
Matkaan suunnattiin kotoa käsin jo puoli kahdeksan pintaan, ja junahan lähti etelään 8:12. Perille päästiin yhdentoista hujakoilla, ja siitä sitten suoraan seikkailemaan. Ensimmäisenä suuntana oli Akateeminen Kirjakauppa, ja siellä taisi keposeen hujahtaa lähemmäs tunti :'D Itse en kyllä tehny sieltä löytöjä, Tanja senkin edestä.

Photobucket
Akateemisen jälkeen suunnattiin Kamppiin. Fiksuina muksuina kierrettii kaikki kerrokset silmäillen läpi, että vähän tulis mieleen mitä siellä. Ylhäälle päästyämme päätettikin heti lähteä syömään, ja tietysti alimpaan kerrokseen. Noh, eihän siinä.
Photobucket
 I ♥ Food Restaurant, taivaallisen hyvää Hawajinleikettä.
Photobucket
Photobucket
Myöhemmin kahlattiin vielä (tietty) Forum ja Stockmann läpi. Kyllä tuo Stocka on vähän iso tälläselle maalaiselle :'DD Siellä, pienten etsintöjen jälkeen tosin, päädyttiin kahville, tai siis kakuille ja vedellä/limpparille. 
Photobucket
Miun Mansikka-tiramisukakku ja Tanjan Kinuskikakku. Molemmat hirmu hyviä (ja kalliita) !
Photobucket
Tuollasen ison lampun voisin haluta kotiin !
Photobucket
Photobucket

Photobucket
Photobucket
Kaiken kaikkiaan reissu oli huippu ! Rahaa palo molemmilta enemmän tai vähemmän. Tällä kertaa omat löydöt olivat tasokkaampia kuin tammikuussa
Photobucket
Photobucket

1 kommentti:

  1. No se on Ismompi! :''D
    Elä suotta oo kade, ei se livenä näytä niin hyvältä..

    VastaaPoista

Kiitos (: ♥