25. elokuuta 2011

Lakka päivitystä.

Eilen oli loistava lakkapäivä ! Kävästiin ystävän kanssa tuolla naapuri kaupungissa pienellä shoppailureissulla. Itsehän olin etsimässä yökkäri-boksereita, mutta mukaan lähti niiden sijaan viisi lakkaa. Ei se haittaa, on nää nyt kivemmat (;
Photobucket
Flormar U07 ja U27. La Femme Beauty - Cosmos (?), Rimmel I ♥ Lasting Finish - 500 Disco Ball, Golden Rose Holographic Color - 103.
Photobucket
Nykyiset lakkaukset. Models Own - Gray Day ja päällä uusi Rimmelin Disco Ball. Tää Rimmel on kyllä aika ihana, tuo mukavan lisän kynsiin :) Vaikka eräänlainen glitterlakka löytyi jo ennen tätä, tää kolahti silti heti kun näki. Jotenkin paljon säväyttvämpi kuin Dependin glitterlakka nro. 105. Glitterlakkoja ei voi olla liikaa, eihän ?
Photobucket
Esimakua tulevasta (; To be continued...

5 kommenttia:

  1. Hieno yhdistelmä tuo metallinharmaa ja glitteri!

    Mitäs kivaa tuolta kassista löytyy...? :0

    VastaaPoista
  2. KIva kuulla että tykkäsit :) Vastasin nyt vasta tätä kautta, kun puhelin sammahti eilen ja tekstiviestin näpytys tuntuu ylivoimaiselta nyt xD

    VastaaPoista
  3. Haha, itsekin hankin tuon disco ballin, vaikka glitterlakkoja kyllä löytyy ennestäänkin.. Oli vaan niin houkuttelevan näköinen kaupassa! :D

    VastaaPoista
  4. Oletpa löytänyt ihania lakkoja. Tuo Rimmelin kimallelakka näyttää todella kivalta. :)

    VastaaPoista
  5. Ekaksi kiitti peukuista! <3 opettaja sano, että kaikilla meni koe hyvin ja läpi! Oon aika satavarma et se on sun ansiota, että mulla meni koe hyvin ;) meillähän oli nää taikapeukut! muistat varmaan..

    Joo, toi sänky on ihana! ja on kiva päästä nukkumaan VÄHÄN leveemmin..nimittäin nyt meillä on 140 senttinen ja siinä nukutaan melkein kiinni toisissamme :D ja mäkun tykkään et on paljon tilaa..

    En jaksa oottaa et noi lakanat tulee..Eikä niillä ollu ees kauheen paha hinta 19,95? oisko ollu..ja sitten kun noita tilaa ne kaks kappaletta ja noi muut tyynyliinat päälle kun poikaystävällä on 3 tyynyä.... :--D että silleeeeee!

    Sä se löydät aina kivoja kynsilakkoja! ois kiva jos itelläkin ois taitoa laittaa omat kynnet jotenkin kivasti...mutta tällähetkellä ne on aika lyhyet.

    VastaaPoista

Kiitos (: ♥