15. elokuuta 2011

Ensimmäinen päivä

Se oli sellanen koulupäivä. Seuraavan kerran sinne mennäänkin vasta torstaina. Sattui tulemaan kaksi vapaapäivää tähän väliin. Meidän luokkan vahvuutta vähennettiin ensin kahdella hengellä ja sitten sitä vahvuutta lisättiin kolmella. Nyt meitä on jo 25 ! 
Tää uusi koulu ei näin ensinäkemältä juurikaan miellytä silmää, ainankaan käsi- ja taideteollisuuden tiloissa. Värimaailma on harmaa-oranssi-sininen. Ja toiseksi, luokat on suunniteltu 24:lle oppilaalle, ja meidän pitää mennä varsinaiselle amikselle syömään. Kaikki on niin innoissaan niistä viistoistakesäsistä amispojista, jotka on olevinaan niin isoja :'D

Photobucket
Huomenna olis tiedossa ankaraa siivousta, kävin tänään (palkkapäivän kunniaksi) shoppailemassa vähän siivousvälineitä.. Etin myös kynsilakoille uutta säilytyspaikkaa, huonoin tuloksin tosin :D Sopivan ja silmää miellyttävän boxin metsästäminen jatkukoon. Heittäkäähän te hyviä vinkkejä, missä melko laajaa kynsilakkakokoelmaa voisi säilyttää ? (nyt ne majailevat viidessä eri paikassa, yhdessä laatikossa, ja neljässä pussukassa, ja yleensä kaksi tai kolme pussukkaa on survottu lakkoineen laatikkoon..)

Photobucket

ps. Käykää kaikki ihmeessä osallistumassa Char and the cityn arvontaan, jossa voi voittaa 25 € lahjakortin WE STYLE -verkkokauppaan. Arvontaan pääset TÄSTÄ.

2 kommenttia:

  1. Oletko laskenut paljonko sinulla noita lakkoja on? Vaikeaa sanoa riittäisikö joku lokerikko niiden säilytykseen, mutta onhan niitäkin toisaalta useissa kokovaihtoehdoissa. Minulla sekä lakat että koruihin käyttämäni helmet on ladottu Clas Ohlsonilta löytämiini lokerikkoihin. Ne ovat näppäriä. Vielä kun lokerikkoihin tehtaili teipit, joista näkee mitä missäkin lokerossa on, niin käyttö on helppoa. :)

    VastaaPoista
  2. Ikean Helmer-laatikosto on tosi suosittu kynsibloggareiden lakkojensäilytyspaikka. :)

    VastaaPoista

Kiitos (: ♥