18. elokuuta 2013

Ongelmia kuvien kanssa !

Edelliseen postaukseen tulikin jo kommenttia kuvien näkymättömyydestä. Ongelma lienee Photobucketin päässä, ja toivottavasti tilanne korjautuu pian ! Ihana insinöörini kotona sanoi, että kaistatila on ylitetty (mitä lie sekin tarkoittaa...). Kuitenkin, palaan sorvin ääreen uusien kynsien kanssa toivottavasti pian !

Muilla samoja ongelmia ?

ps. Taidan siirty Flickr:n, kunhan keksin miten saan sieltä ne kuvat tänne.. Apuja saa antaa ;>

15 kommenttia:

 1. Tulit just mieleen, kun kuuntelin Radio Suomelta Leevi and the Leavings -teemailta jossa ne muisteli Göstaa. En tiedä kuuntelitko. Välillä ärsyttää, kun ei muista olla radion äärellä oikeaan aikaan, mutta tänään onneksi muistin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ei, en kuullut tuollaista :/ Näinköhän se tulisi jossain vaiheessa Areenaan kuultavaksi. Pitää silmäillä ! :)

   Poista
  2. http://areena.yle.fi/radio/1962370 :)

   Poista
  3. Kiitos paljon, tiedän millä aloitan huomisen päivän ! :)

   Poista
 2. Mä siirrän kuvat flicr:n kautta! :) Meni vähän aikaa miettiä miten sen url-osoitteen saa siellä niistä kuvista, mutta sekin sitten löytyi :) Elikkäs: Kun avaat yhden kuvan photostreamista isoksi ja klikkaat hiiren oikealla painikkeella sitä isoa kuvaa tulee näkyviin tämmöistä:

  View all sizes: Medium 500 • Medium 640 • Medium 800 • Large • Large 1600 • Large 2048 • Original

  Sitten avaat sen kuvan sen kokoisena kuin haluat, (mä otan tuon medium 800 omiin kuviin) ja odotat että se latautuu uudestaan. Sitten kun kuva on latautunut, niin ihan normaalisti saa url-osoitteen oikealla painikkeella! :) Toivottavasti auttoi, mä oon huono koneiden kanssa ja sitäkin huonompi selittäjä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, kiitos tiedosta ! :) Pitää kokeilla tässä heti lähitulevaisuudessa. Ainankin ohjeistus kuulosti helpolta ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. On tullut ! Kiitos paljon<3 Yritän saada pian blogiinikin ihanan yllätyksesi kuvattua ^^

   Poista
  2. Kiva että tuli ja tykkäsit ja toivottavasti saat kuvat pian toimiin =)

   Poista
 4. Mie en ymmärrä et miks ihmiset ees laittaa blogiin kuvat jonkun toisen tahon kautta? :o Kun ei se Googlen Picasa- kuva-albumi (eli se nettialbumi, mihin kuvat siirtyy jos lisäät ne blogiin ihan normisti tekstin ohella) täyty jos pitää ne kuvat alle 800 px kokoisina leveimmältä sivultaan. Tuolla mittasuhteella voi miun käsittääkseni lisätä sinne kuvia niin, että kuvatila ei täyty. Vai onko tässä joku muu syy mistä mie en tiiä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus käytin tuota, edellisessä blogissani, mutta silloin ilmaantui loppuvaiheessa niin paljon ongelmia kuvien asettelun kanssa, että päätin siirtyä muualle :) Ja tähän mennessä PB on ollut paras, helppo ja nopea :D

   Poista
  2. Mitä ongelmia loppuvaiheessa? ÄÄÄ mie haluun tietää kaikki ennenkun itekki menetän jossakin vaiheessa hermot :D Mut siis sen kuvatilan ei ainakaan pitäis täyttyä tuosta mainitsemastani koosta. Mut siis onks siel jotai muitaki ongelmia mitä voi tulla?

   Poista
  3. Miulla oli muutenkin sillon sen blogin kanssa ulkoasun muokkausongelmia ja muita. Mutta siis kuvat eivät suostuneet asettumaan sille paikalle minne halusin ne. Ei auttanut uuden postauksen tekeminen eikä mikään :/ Mutta siitä on kolme vuotta aika, että uskon kehitystä tapahtuneen :) Eikä nyt taida suurimpia ongelmia olla kuin kuvatilan täyttyminen, jos sitäkään :)

   Poista
  4. Aaaa, selvä, huh mie huokasen helpotuksesta :D

   Poista

Kiitos (: ♥