1. elokuuta 2013

Hukassa.

Heinäkuu oli, heinäkuu meni. Saldo blogiin oli 11 postausta. Saldo oli sama myös kesäkuussa. Silloin ajattelin, heinäkuussa panostan enemmän. Toisin kävi. Ehkä se on tämä kesä, muutakin tekemistä on, kuin istua koneella ja kirjoittaa blogiin, ainankin kuvittelen että niin on.

Kuukauden (ja yhden päivän) päästä alkaa työt vanhusten parissa. Se tarkoittaa jyrkkä ei lakatuille kynsille, paitsi vapaa-aikana. Kuinka paljon jaksan vapaa-aikana lakata kynsiä, vain päivän tai parin takia ? En usko että jaksan, etenkään alussa, kun työpaikalla kaikki on vielä niin uutta. Ehkä mielessä kummittelee tuo tuleva, niinpä motivaatio tehdä kynsiä on nollassa.

Mutta mistä kirjoitan töiden alettua, kun kynsistä en enää niin säännöllisesti voi ? Annanko blogin vain olla, ja samalla toivoa, että lukijat jaksavat odotella uutta postausta eivätkä tee joukko pakoa pois ? Vai yrittäisinkö saada jotain uutta sisältöä, sellaista, mitä työni ei rajoita ? Mitä se olisi, siinä on kysymys johon en tiedä vastausta. 

Uudistin tänään myös ulkoasua, taas. Kokeillakseni nostaako se motivaatiota, ei siltä vaikuta. Kunhan jaksan, ajattelin käydä vanhoja postauksia läpi, katsoa haluanko säilyttää niitä. Samoin tunnisteet voisi käydä myös läpi. 

Kävin viime viikolla pienellä kuvausreissulla, en jaksa siitäkään kirjoitella, ainankaan vielä. Lauantaina on ystäväni häät, lupasin tehdä kynnet hänelle. En vieläkään tiedä tarkkaan mitä teen, pitäisi tehdä parit mallikynnet, ei huvita. 

Vaikka kirjoitan blogia itseni takia, te lukijat olette yksi tärkeimmistä asioista tässä. Siksi haluan kuulla teitä. Haluatteko lukea muustakin kuin kynsistä tulevaisuudessa ? Jos haluatte, niin mistä ? Tai onko jotain, mitä ette halua nähdä ? Sana on vapaa. Auttakaa saamaan kirjoitusmotivaationi takaisin, kiitos ! :)

13 kommenttia:

 1. Minusta voit kirjoittaa ihan mistä vaan mitä tulee mieleen jos kynsienlaitto jää vähemmälle =)

  VastaaPoista
 2. En usko että kukaan katoaa vaikka postauksia ei tulisikaan niin useasti! :) en osaa sanoa mitään tarkkaa aihepiiriä josta voisit kirjoittaa, mutta mua kiinnostaa ihan normaalit asiat mitä elämässä tapahtuu :) paras neuvo minkä voin varmaan antaa, on että kirjoita milloin haluat ja mistä haluat :) kyllä me lukijat mukana roikutaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää ottaa neuvosta vaari, katsoa tuleeko juttua normaalista elämästä. Se tuppaa vaan olemaan vähän tylsää ;) Ihana kuulla, kiitos :)<3

   Poista
 3. Miusta kanssa ehottomasti muuta huttua sekaan, on ollut ehkä vähän ikäväkin ihan perus kuulumisia... :)

  VastaaPoista
 4. Miekään en usko, että lukijat lopettaa lukemisen, vaikka postauksia tulisi vähemmän. Itekkin luen montaakin blogia jotka päivittää suhteellisen harvoin. Blogin pitäminen on harrastus, josta ei todellakaan pidä ottaa stressiä :)

  Kynsistä on ihan kiva nähdä kuvia ja ne inspiroi kyllä, mut oisko siulla joku toinen harrastus kans josta voisit kirjotella? Ja ihan normaalit arkipäivä asiat tietysti on kans kivaa luettavaa. Ihmisiä kiinnostaa kauheesti myös parisuhdeasiat, mut en tiiä miten paljon haluut tääl alkaa niitä avaamaan :D

  Kyllä täällä mukana pysytään vaikka kirjottaisit vaan kerran kuussa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen vain on itse niin tottunut, että niitä postauksia on tullut lähes päivittäin. Huono omatunto vaivaa, vaikkei tartteisikaan. Ihana lukea kannustavia kommentteja, ja se jo luo tiettyä halua jatkaa tätä ! :)

   Valokuvaus on se toinen pääharrastus, siitähän tämäkin blogi lähti. Pitää yrittää enemmän saada niitä kuvauksia ulos ! :)
   Parisuhdeasiat kyllä kiinnostaa myös miuta, mutta meillä menee ihan tasaisesti, ei tarvitse (vielä) käydä avautumaan siitä :D

   Ja ihana kuulla <3

   Poista
 5. Kynsijutut on huippuja, mutta muutakin voi sekaan heittää :D

  VastaaPoista
 6. Ehdottomasti voi kirjotella muutakin kun kynsipostauksia ! :)

  VastaaPoista
 7. kunhan vaan kirjoittelet, mulle ainakin sopii niin kynnet kuin muukin elämä ja jutut ;)

  VastaaPoista

Kiitos (: ♥