28. elokuuta 2013

Kynsilakkani; C

Tänään vuorossa aakkosten kolmas kirjain, C !
Tästä löytyy kahta erimerkkiä, China Glaze sekä Color Club.

China Glaze:

Atlantis - tarvitseeko sanoa mitään ? Sini-turkoosi glitterpommi. Suostuu levittymään mukavasti, ja muutenkin kiltti yksilö.
Budding Romance - ihana ja kamala, kamalan ihana ? En tiedä mikä tässä värissä houkutti. Yrjön tai viemärin vihreä creme. Käyttökokemuksia ei ole, vielä.
Cranberry Splash - joululakka tämäkin. Tummanpunainen hennolla shimmerillä ja hohdolla. Olikohan tämäkin vielä vailla käyttökokemusta...
It's A Trap-Eze! - glittersandwich lakka. Ei ole omaa sydäntäni sulattanut, mutta tämä vaatii vielä ainankin yhden kunnon kokeilun ennen hylkäämistä !
Limbo Bimbo - pinkki, sinertävällä hohteella. Luirun oloinen, mutta 2-3 kerrosta riittää. Levittyy mallikkaasti.
Ruby Pumps - tarvitseeko tästä sanoa mitään erikoista ? Ehdoton joululakka ja tainnut nousta kulttilakan mainseeseen näissä piireissä. Peittää parilla kerroksella, ja ihan mallikas yksilö.

Sky High Top - sininen hentoakin hennommalla sinisellä shimmerillä. Tätä en ole tainnut vielä kokeilla, vaikka tämä on yli vuoden jo laatikossa lojunut..
Stroll - hieman kuin Ruby Pumps, mutta tummempi. En muista olenko tätäkään vielä käyttänyt..
Take a Trek - ainoa ChG holoni. Holoeffekti ei ole ihan niin voimakas kuin haluaisin, mutta kaunis tämä on!
Tantalize Me - ihana vaalean violetti sinisellä shimmerillä. Näyttää luirilta, ja siltä ettei peitä. Mutta tämä on todellinen yllättäjä kaks-kolme kerrosta riittää peittämään. Ja suostuu yhteistyöhön, eli kätevä levittää.
Wagon Trail - musta-kulta-vihertävä lakka, syksylakka ehdottomasti. Muistaakseni myös kohtelias kaveri ja tekee lakkaajansa kanssa yhteistyötä.
Whirled Away - kirkkaalla pohjalla mustaa ja valkiosta hex-glitteriä sekä mustia tikkuglittereitä. Hieman haastava levitettävä, koska glittereitä tulee auttamatta liian vähän per sudillinen.

ChG:t on kotiutettu ulkomailta ja muutama ostettu suomesta. Enää näitä ei taida juurikaan mistään kivijalkakaupasta löytyä. Suomalaisista nettikaupoista mm. CesarShop, Adenina sekä MiMax myyvät näitä, hinta huitelee kymmenessä eurossa tai jonkin verran yli.

Color Club.

Covered In Diamond - lastulakka. Kaunis, mutta hermoja koetteleva. Lastujen asettelu kynnelle on joskus työlästä, saada ne niin etteivät törrötä. Kirkas pohja.
Fame And Fortune - sama vika kuin yllä. Punaisella pohjalla punaisia lastuja.
Jackie Oh ! - ihana ihana pinkki neonlakka. Vaatii alleen valkoisen päästäkseen kunnolla oikeuksiinsa. Käyttäytyy soveliaasti.
Runway Muse - duocrome. Ei käyttökokemuksia.
Take Me To Your Chateau - vaaleansininen creme. Vaatii hieman kärsivällisyyttä levitettäessä. Mutta on kaunis !

Voodoo You Do - mielestäni tämä muistuttaa väriltään tuoretta asfalttia. Tästäkään ei vielä käyttökokemuksia.
Wicked Sweet - tuoksulakka. Karkkimaisen makea tuoksu. Shimmerinen sininen. Melko laihaa ja vaatii ainankin kolmisen kerrosta peittämään.
Wish Upon A Rock-Star - glitterpommi ! Pieniä hex-glittereitä eriväreissä, hopeaa, punaista, sinistä jne. Sekä isompia vaaleanpunaisia heg-glittereitä. Kirkas pohja. Levittyvyys ok, isot hexit tuottaa joskus päänvaivaa.
Yum Gum - toinen tuoksulakka. Ihana purkkapinkki creme. Raidoittuu jonkin verran ja vaatii kärsivällisyyttä levittäessä. Mutta on vaivan arvoinen.

CC:t olen ostanu ulkomailta, jossa hintaa on muutamia euroja. Ja pari tilasin CesarShopin alesta parilla hassulla eurolla. Normaalihinnat isoilla pulloilla huitelee siinä kymmenen euron tienoilla, pienemät luonnollisesti edullisempia.

Löytyykö teiltä samoja ? :)

10 kommenttia:

 1. Mulla on CC:ltä myös Jackie Oh! (kaksin kappalein xD), Take Me To Your Chateau ja Voodoo You Do. Chateau on mun luotto babyblue. En kyllä muista, että mulla olisi ikinä ollut sen kanssa mitään ongelmia. Vähän ehkä paksuhko lakka, mutta muuten käyttäytyy mallikkaasti.
  Voodoota en oo käyttänyt, koska se on mun mielestä pullossa niin ruman värinen. :D En tiedä missä mielenhäiriössä olen senkin ostanut... Tai sitten maku on vaan muuttunut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jackie Oh ! on niin ihana, niin sitä sietääkin olla kaksi ;D
   Oon kanssa vähän pohtinut, miksi tuon Voodoon halusin, mutta kai siinä oli sitä jotain. Pitää tutkia kunhan joskus pystyy lakkaamaan sillä :D

   Poista
 2. Ihania lakkoja taas :) Mitä muuten sanoisit lakkojen käyttöiästä? Siis että miten pitkään avattu kynsilakka kestää hyvänä? Mitä siulla on itelläs kokemuksia? Ja onko joillakin merkeillä/laaduilla eroja tän suhteen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)
   Eniten siihen säilyvyyteen mielestäni vaikuttaa lakan säilytys. Pimeässä ja viileähkössä paikassa, lakka säilyy hyvänä pidempään. Samoin se, kuinka paljon availet pulloa, että sinne pääsee ilmaa, vaikuttaa. Ja luonnollisesti mitä vähemmän pullossa on lakkaa, sitä jankkimaisempaa siitä tulee, koska ilma.

   Ja miulla on kokemuksia siitä, että joskus 90-luvulla ostettu Mavalan kynsilakka on miulla vieläkin, ja se on ihan käyttökelpoinen :D Ainoastaan sitä alkaa olla sen verran vähän, että hieman liisteröityy, mutta ohentaja hoitaa asian ! :D
   Muuten en osaa sanoa, onko merkeillä/laaduilla eroa. Yksi HenkkaMaukan lakka kuivui pulloon alle vuodessa, ja käytin sitä kerran...

   Poista
 3. Näyttää hyvältä. Itseasiassa melkeen kaikki voisin kotiuttaa :D

  VastaaPoista
 4. Tantalize Me näyttää ainakin todella ihanalle värille.

  VastaaPoista
 5. Niin tosiaan mulla on pari China Glazen lakkaa, ei vaan taida olla samoja. IHana myös tuo Color Clubin Yum Gum :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yum Gum on ihana, väriltään ja tuoksultaan ;)

   Poista

Kiitos (: ♥