21. elokuuta 2013

Kynsilakkani; A & B

Tästä alkaa hitaasti mutta varmasti postaussarja, jossa esittelen lakkavarastoni ! :) Koska sisälläni asuu pieni perfektionisti, esittelen lakat merkeittäin ja merkit tulevat aakkosjärjestyksessä uunista ulos. Yleensä perehdyn yhteen kirjaimeen kerralla, mutta poikkeuksia tapahtuu silloin, kun lakkoja ei ole montaa esiteltävänä per kirjain. Tämä postaus on oiva esimerkki siitä.

EDIT // Lukijan toiveesta, laitteen myös lakkojen yhteyteen suurin piirtein hintoja, ja mitä nyt ko. lakasta tulee mieleen, tietämisen arvoista ! :)

Elikkä, ensimmäisenä on vuorossa aakkosten kaksi ensimmäistä kirjainta a & b.

ADEN Cosmetics, lakka nro. 26.
Kuten kuvasta näkyy, lakka on metallinen violetti. Peittää kahdella kerroksella ja on vaikea kuvattava (ainankin kynnellä).
// Ostettu kosmetik4less.de:sta hinta silloin 3,40e.

Butter London.
Disco Biscuit - Ihana pinkki jelly(?)lakka, jossa seassa sinisiä pienen pieniä glitterhippuja.
La Moss - Todella tumman viininpunainen, ruskeaan taittava. Vielä en ole saanut onnistunutta lakkauskokemusta tällä, mutta väri kolahtaa niin haluan vielä ainankin kerran yrittää ! Vaatii kahdesta kolmeen kerrokseen.
The Black Knight - Mustalla pohjalla erivärisiä pieniä glitterhippuja. Upea. Peittää kahdella-kolmella kerroksella, helppo levittää.
Wallis - Todellinen syyslakka. Mustaa, kultaista, vihreää. Niihin tämä mielestäni taittaa. Kuten kaverinsakin, tämäkin on helppo levittää, ja taisi vaatia sen kahdesta kolmeen kerrokseen myösin.
// Ostettu laivalta, hinta n. 11e. Löytyy kai myös joistain suomalaisista nettikauposta. Tähän hätään en muista missä olisin nähnyt. Saa vinkata niin kirjoitetaan ylös :)

Näin saatiin tämä sarja startattua. Nyt esitänkin kysymyksen teille, haluatteko lukea myös mielipiteitäni lakasta, vai laitanko pelkästään kuvat ja lakkojen nimet ? :)

5 kommenttia:

 1. Jee, kiva että esittelet lakkasi. Mä oon myös ajatellu nyt tekeväni tän lakka esittelyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että saa kannatusta :)
   Jes joo, esittele ! :)

   Poista
 2. Voi vitsit, nyt alkoki kiva sarja :) Pis kyl iha kätevää kuulla vähän niistä lakoista muutakin kun vaan nimi ja kuvat. Jos muistat esim yhtään että minkä hintainen oli, tai jotain muuta erikoista kyseisestä lakasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :)
   Hei kiitos ideasta, voisinkin laitella ko merkin hintaa :) Ja pohdin mitä muuta jännää keksin niistä :)

   Poista
 3. Haluaisin mielelläni kuulla myös käyttökokemuksia, ainakin omissa lakkahankinnoissa käyttäytyminen on tärkeä tieto. :)

  VastaaPoista

Kiitos (: ♥