31. heinäkuuta 2011

Rästikynsiä.

Jääny nämä kynsikuvien laitto vähän vähemmälle, vaikka niitä kynsiä on jonkin verran tullut lakkailtuakin.
Photobucket
Nää kynnet tein Michael Monroen keikkaa varten. Inspiraatio lähti tästä. Tarkoituksena oli lätkästä kynsiin askarteluun tarkoitettuja muovisia tähtiä (leimailtujen tähtösten sijaan). Mutta olin fiksuna likkana jättänyt ne kämpälle ja piti soveltaa jotain muuta. Ja jos totta puhutaan, näistä tykkään paljon enemmän, ja nää oli ehdottomasti tämän kuun suosikki kynnet omasta mielestäni :)
Lakkoinahan olivat Depend - musta (sävy hukassa), GOSH - 585 Bright Passion + Konadin erikoislakka, sekä kuviot BM:n laatasta nro. 21
Photobucket
Mansikkakynnet oli kanssa alku kuusta, ja tietysti silloin kun käytii muutama laatikko niitä hakemassa ;) Ehkei lakan väri sovi mansikoihin, ei haittaa. Noiden piti olla vain hetkelliset, tarkoituksena oli tehdä vielä toisenlaiset, muttei ollut sopivaa vihreää.
Käytetty: Models Own - Sophie's Pink + Konadin erikoislakat, kuviot BM:n laatasta nro. 05
Photobucket
Lakkoina: Mavala - 171 Blue Curacao ja tippeihin töpötelty H&M Summr Nails - Pink.
Photobucket
Toiset kuukauden suosikki kynnet. Lakat peukusta nimettömään: Models Own - Sophie's Pink, Mavala - Blue Curacao, H&M Summer Nails - Yellow, Depend - Oranssi [sävy kulunut jo pois] sekä Depend - Vihreä [sama vika, sävystä ei hajua]. Kuviot BM:n laatasta nro. 21.
Photobucket
Tykkimäen reissua varten tehdyt hattarakynnet ! Peukussa ja nimettömässä: Mavala - Blue Curacao, sekä H&M Summer Nails - Metallic Blue. Muissa Rimmel I ♥ Fruities - 025 Strawberry Fizz. Nimettömän hattara tehty samaisella Rimmelin lakalla, ja 'tikku' Dependin valkoisella nail art -lakalla.
Photobucket
Dotting tool kokeilut. Idea näihin lähti näistä Nooran kynsistä. Valkoinen Mavalan White, pallot tehty samoilla lakoilla kuin ylemmissä kirsikkakynsissä. Ja näistä kynsistä en liiemmin tykännyt, eivät olleet yhtään sellaiset kuin ajattelin.
Photobucket
Ja tämän hetkiset. H&M Summer Nails - Yellow ja kuviot Fauxnad laatasta M34.

2 kommenttia:

 1. Aiiiiivan iihania nää kaikki!! ^.^
  Voi ku haluisin lakata kynnet mutku ne lakat on kotona :(
  Pitää vissiin ottaa huomenna ne mukaan tänne :P

  VastaaPoista
 2. Noku oon jo ihan vihree, soon pinkkinä vielä entistäkin ihanampi - ja harkitsenkin sitä vakavasti samsungin seuraajaksi kunhan saan rahaa, vaikka se kirjottaminen kuulostaa vähän vaikeelta. Ja nyt kyl olis mahdollisuuksia ukin mustaan läppä-nokiaan mikä olis kivaa vaihtelua kosketusnäytölle >:-)

  Vai vielä söpöt, järkyttävät ne on :'-D

  VastaaPoista

Kiitos (: ♥