10. heinäkuuta 2011

Dead, jail or rock 'n' roll !

Ensimmäisenä laittakaas tämä biisi soimaan.

Eilen tosiaan oli se päivä, jota odoteltiinkin tovi. Ja se mitä odoteltiin, oli tietysti BB-viikon Final Countdown ja Michael Monroe Band ! En voi muuta sanoa, ku että se oli jotain parhautta. Pakko myöntää, mut tuo veti melkein vertoja Hanoi Rocksin Tavastian tokavikalle jäähyväiskeikalle. Ihan uskomatonta. Voisin puhua tästä vaikka mitä, mutta uskon ettei kovin monia kiinnosta, ihan oikeasti, lukea vaan jatkuvaa hehkutusta. Mutta mutta, kuvia tuli joku rapiat 600.. Ja nekin viiden ensimmäisen biisin aikana, koska sen jälkeen ei kuulemma saanut enää kuvata :D (kröhöm.. kukahan totteli sitä.. ?) Kuitenkin.. Nyt saatte nauttia muutamasta kuvasta, joista itse tykkään suunnattomasti.
Photobucket
Michael
Photobucket
Michael & Steve Conte
Photobucket
Karl Rockfist
Photobucket
Dregen  
(bändin uusin jäsen, tuli Gingerin tilalle joka sai ns. potkun perseesen kun ei tykännyt managerista ja tämän toiminnasta)
Photobucket
Dregen & Sami Yaffa
Photobucket
Dregen & Michael
Photobucket
Tästä kuvasta saan kiittää mein äippää, joka hengaili kauempana lavasta. Tehtii hänen kanssaan diili, hän saa minun ottamia kuvia, ja minä saan hänen. Ja jos ja kun molemmat julkasee, saa laittaa kuvan omiin nimiinsä.

Haluan tähän perään jakaa vielä yhden jutun, mikä liittyi tuohon keikkaan. Olin tosiaan siinä melko edessä, ja toisella puolellani hengaili joku äijä, iältään 25-30. Se oli pitkään siinä kattonu ku otin kuvia, kunnes hän sanoi (lue: huusi), että ota "Dregenistä kuva ! Dregen on paras, mä rakastan sitä !Eihän siinä, minähän otin. Mut jäin miettimään, miten se sitä äijää liikuttaa kenestä niitä kuvia oikein otan ? :D

Kuitenkin. Palaan tähän samaiseen aiheeseen vielä(ainankin) yhden merkinnän verran, koska on teille vielä hieman näytettävää.

1 kommentti:

Kiitos (: ♥