30. heinäkuuta 2011

C3-00

Täytyy myöntää, et tänään kävi vähän hassusti. Pyörähdin töissä aamupäivästä, ja tällä kertaan työpäivään kuului mustikoiden haku torilta, Cernit massan (ja muun mukavan) haku Tiimarista, ja uuden telkkarin metsästys Hatakalta. Telkkarin lisäksi sieltä tarttui mukaan myös jotain, mistä ei oltu edes ääneen missään välissä puhuttu.
Photobucket
Huomatkaa ihana taustakuva, Dregen&Michael ♥
Photobucket
Mulkosilmä. 
Nimittäin uusi puhelin miulle ! Nokia C3-00; Hot Pink. En tiiä mikä tuossa kolahti, mutta tuo on söpö. Kirjottaminen on vielä aika hassua, mutta ehkä siihen tottuu. 

Tajusin tuossa pari päivää sitten, että olisi hirmuisesti rästikynsiä esiteltävänä. Pitääkin varmaan käydä kuvien kimppuun ja etsimään julkaisukelpoisia otoksia.

3 kommenttia:

 1. Iihana puhelin :)
  Nyt oon kade.. x)

  VastaaPoista
 2. HEIHEIHEI nainen! Nyt meni myrkynvihreeks miun naama, oon sivusilmällä seuraillut tuota puhelinta ja voi perhana kun näyttää hyvältä, joku päivä ehkä toivottavasti itelläkiin on tuommoone. :-D

  Hihah, on kyllä äärimmäisen tyytyväinen sekä kakkuun että kynsiin. :-P

  VastaaPoista
 3. Mulla on samanvärinen puhelin, tosin eri mallia. Se on siis Nokian X3-02. Meinasin joskus ostaa iPodin samassa värissä, mutta silloin päädyin siniseen. Haluisin puhelimen sit tossa värissä.

  VastaaPoista

Kiitos (: ♥