19. heinäkuuta 2011

Ex-sauna

Meidän äipän kanssa tekemällä parin viikon takaisella lumpeiden bongausreissulla bongattiin myös hylätty, rikottu ja sotkettu sauna. Tai siis entinen sellainen. Tuo sauna oli kiehtova, olisin halunnut mennä sinne sisälle vähän tallustelemaan, mutten kuitenkaan uskaltanut.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Motivaatiota kirjoitamiseen löytyisi, kuviakin luultavasti. Aikaa, noh eiköhän. Nyt kuitenkaan en jaksa olla vain koneella. Katsoin tänään kalenterista, ja tajusin että lomaa on jäljellä kaksi kokonaista viikkoa. Plus tämä viikko ja ne pari hassua päivää siltä viikolta kun alkaa koulu. Saanen kysyä, mihin tämä(kin) kesä on mennyt ? Okei, ennen töitä puhuin, että töiden jälkeen puhun kuinka tuntuu että koko kesä meni hukkaan. No, siltä se vain sattuu tuntumaan. Huoh, noh ehtii tässä vielä hetken tehdä mitä huvittaa (:


Nyt kuitenkin suuntaan nukkumana. Huomenna aamulla ajelemaan vaihteeksi autokoulun autolla. Suorittamaan kakkosvaiheen arvioiva ajo. Vähän tahtoo jänskättää. Mutta eiköhän se hyvin mene (:


Ootteko te ehtineet nauttia kesästä paremmin kuin minä ?

4 kommenttia:

 1. Hehoo, välitetäänpä tapettiterveiset siskolle! Hitsi olin kade sille noista pitkään kun se sai ne. :-D

  No kyllä vois, mutta entäs joskun tahtoo vierekkäin nukkua? Ei ihan mahduta enää tohon kapeaan petiin. :''D

  Ja mikä ettei toisaalta, on vaan aikamoinen urakka ja miun maalaustaidot kun tietää niin tulee suht epätasasta jälkee ja kyllästyn ehkä puolessa välissä. :'-D

  VastaaPoista
 2. No mahtuu toki, mutta tämmösillä helteillä huh huijaa kiva nukkua kylki kyljessä! :'-D Ei kiitos.

  Joo, jospa en kumminkaan ala tähän hätään maalailla sitä vaan koitan eka totustella tuohon :-D

  VastaaPoista
 3. Heippa, oon laittamassa blogia että se näkyy vain kutsutuille, niin jos oot vielä innokas lukemaan niin käys laittaan sähköposti tähän postaukseen:
  http://w-awwamarika-blog.blogspot.com/2011/07/huomioooooooooooo.html#comments :)

  VastaaPoista
 4. ON! Mie oon niin ilonen ja ylpee ja onnellinen et valihin just noi tapetit! :-D

  Sain idean et oisin hakenu vielä yhille festareille talkootöihin täks kesäks mutta en sit vielä ainakaan oo hakenu ko äiti ei yllättäen taaskaan innostunu asiasta D-:

  VastaaPoista

Kiitos (: ♥