15. tammikuuta 2014

Sanokaa Kalahari, kun haluatte hyvää !


Nimittäin hyvää kynsinauhoillenne. Miitin goodiebagista kaivoin esiin söpön pienen pullon, jonka kyljessä luki Kalahari Ancient Desert Secrets. Mikä ihmeen kala ? Oli ensimmäinen ajatus. Kahdella valvotulla yöllä saattoi olla osuutta asiaan. Asia kuitenkin selvisi hyvin pian, että kyseessä oli kynsinauhaöljy. Kalaharin tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa.

Kalaharin sivuilla tuotteesta kerrotaan näin:

KOSTEUTTAVA KYNSIÖLJY, tsamma
Nautinnollinen yhdistelmä Kalaharin vesimelonia (Tsamma), Manteliöljyä ja soijapapuöljyä jättää kyntesi ja kynsinauhasi erittäin hyvin kosteutetuksi ja hoitaa käsiäsi lempeästi. Purkissa on "kynsilakkasivellin", jolla öljyä on helppo levittää.

VALMISTUSAINEET
Kalaharin vesimeloniöljy: Tämä kirkas kellertävä tsammasiemenöljy sisältää runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja sekä välttämättömiä rasvahappoja ja on siten omiaan kosteuttamaan ja uudistamaan ihoasi ja varjelemaan sitä auringon vahingoittavilta säteiltä. Ihosi pysyy tällöin virheettömän kirkkaana, kuulaana ja hehkuvana. Tätä öljyä on perinteisesti käytetty aurinkosuojana, koska se auttaa ehkäisemään ihon palamista auringossa.

Manteliöljy: Kosteuttaa ja pehmentää ihoa.
Soijapapuöljy: Voimakkaasti ihoa kosteuttava. Ravitsee kuivaa ärtynyttä ihoa ja toimii luonnollisena liukasteena hierottaessa.


Öljyssä on mieto, metsäinen tuoksu. Ensi tuoksutus sai nenäni nyrpistymään, koska pelkäsin tuoksun jäävän ihollekin. Toisin kuitenkin kävi. Öljy imeytyy todella nopesti, ei jätä käsiä öljyisiksi. Eikä tuoksu myöskään jää iholle.

Suosittelenko ? Todellakin ! Mikäli kiinnostuit, löydät tuotteen täältä.

En hyödy linkkien klikkailuista. Ne ovat vain teitä helpottamaan.

8 kommenttia:

 1. söpö pullo :3 hauska toi vika kuva ku siveltimestä sojottaa tommonen yksittäinen...hapsu? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on raivostuttava yks onneton karva 8D

   Poista
 2. Pullo on kyllä kivannäkönen mutta en kyllä raaski noin kallista putelia ostaa :)

  VastaaPoista
 3. Mun täytyy jossain vaiheessa hankkia tuota siitä, kun puhutaan joka paikassa pelkkää hyvää :)

  VastaaPoista
 4. Näyttääpä ihanalta :3 Tekisi mieli nuuhkia tota tuotetta :)

  VastaaPoista

Kiitos (: ♥