19. tammikuuta 2014

DIVA

Jälleen yksi miitin goodiebagin tuotteista. Tällä kertaa vuorossa puhdistusöljy kasvoille. Peppy Galore; DIVA Cleansing Oil for Sensitive Skin. Tämä tuote taisi olla marraskuun Livboxissa.

Miulla on kuiva ja herkkä iho, enkä hevillä vaihda hyväksi havaittuja puhdistusaineita. Viimeisin suosikki oli jokin apteekin putsari, nimeä en millään muista. Sen jälkeen otin kokeiluun Oriflamen puhdistusemulsion ja kasvoveden. Vaikka niitä on jäljellä, halusin kokeilla tätä.

Tämä oli erittäin mielenkiintoinen tuttavuus. En ole koskaan käyttänyt öljyä kasvojen pesussa. Käytän tätä aina suihkun yhteydessä, ja muutoin kasvojen pesussa toimii Oriflame. Suihkussa on helppo huuhdella kasvot kunnolla. Siitä huolimatta jää kevyt öljyinen pinta, mikä kyllä häviää viimeistään siinä vaiheessa kun kasvot kuivaa. Enkä koe tuota öljyisyyttä mitenkään huonona asiana.

Nyt kovemmilla pakkasilla huomaan taas, että kasvorasvaa pitää laittaa heti suihkun jälkeen. Aiemmin, kun ilmat olivat plussan puolella, saattoi huomaamatta mennä parikin tuntia, ennen kuin tuttu kireyden tunne tuli kasvoihin.

Miulla oli näitä kaksi, ja annoin toisen äidilleni. Häneltäkin on tullut tuotteesta vain positiivista palautetta.

Eli suosittelen lämpimästi, kaikille keillä on hiemankin kuiva iho. Tätä saatan hankkia lisää, kun pullo alkaa vaikuttaa tyhjältä.

Mitä sinä käytät kasvojen puhdistuksessa ?

En hyödy postauksen linkeistä. Ne ovat vain teitä helpottamaan.

4 kommenttia:

 1. mä oon kans kokeillut tätä kun se kerran livboxissa tuli, ja täytyy kyllä sanoa että on aika jännä tuote. Just tuo öljyinen tunne pesun jälkeen on toisaalta kiva mutta joskus tuntuu vähän ällöttävältä :P Mutta hyvä just tällee talvisin kun on niin kuiva iho, ei kuivata ollenkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, se välillä vähän ällöttää, oon samaa mieltä :D Mutta onneks se öljyisys iholla ei kestä kauaa:)

   Poista
 2. Jostain syystä mun kuiva iho ei oo tykänny tästä, tuntuu kuivattavan enemmän. Oon muuten tykänny tuosta, joten jos ois mun iholle sopivampi tuote Peppy Galorelta, niin ottaisin oitis testiin. Ja siis varmastihan noilla on kuivallekin iholle tuotteita, pitäs tutustua enemmän. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi :/ Mutta niinhän se menee, kaikille ei sovi kaikki. Haluaisin itekin tutustua Peppy Galoren tuotteisiin hieman paremmin. Jospa tulisi joskus vastaan :p

   Poista

Kiitos (: ♥