9. tammikuuta 2014

Mitä kuuluu ? + Arvontojen voittajat.

Tässä tuli huomaamatta pidettyä pieni alkavan vuoden loma, vaikka muutamia postauksia olen aloitellut jo luonnoksiin. Ne tulevat lähiviikkoina esiin. Tässä postauksessa oli tarkoituksena höpötellä hieman kuulumisia ja lopuksi paljastaa joulukalenterin kahden viimeisen arvonnan voittajat.

Vuosi vaihtui Simon kavereiden parissa, hyvin rennoissa tunnelmissa. Illan aikana tuli mm. todistettua, kuinka hyvin Robinin Frontside Ollie vetää porukkaa tanssilattialle. Ja kuinka joku viihtyy tanssilattialla, vyötärölleen kiedottuna toppatakki josta roikkuu polven kohdalla heijastin.

Myös Ida kävi meillä pistäytymässä, vaihdettiin viimein joululahjatkin. Näiden lisäksi olen oikeastaan ollut töissä. Viime ja tällä viikolla tein yllätys yövuoroja. Tiistaina olin iltavuorossa, ja jäin siitä tekemään vielä yövuoron perään. Enkä aamusta päässyt edes ajoissa lähtemään töistä, kun jäi vauhti päälle 8D

Huomenna ansaittu vapaa, vihdoin ! Aamulla työfysioterapeutille, jospa tätä selkää saisi pikku hiljaa kuntoutettua ja vahvistettua, ettei aina koskisi. Ja iltapäivästä kaverin kakskymppisiä juhlistamaan :) Viikonloppu töissä ja ensi viikon puolessa välissä jälleen kaksi yövuoroa. Sitten alkaa meikäläisen viikon vapaa ;) ja tiedättekö mitä ? Ensi viikon lauantaina tämä pariskunta hyppää lentokoneeseen ja suuntaa viikoksi Italiaan !

Sitten arvontojen voittajien pariin !
Ensimmäisenä yllätysarvonta nro. 1, jossa vinkkinä oli, että paketissa on jotain tuoksuvaa Lushilta.

Nivean Vadelma-Ruusu -huulirasva
Chére Luise - tuoksu
Lush - Sultana of Soap -palasaippua. Kyseinen on saatu miitissä, mutta tiedän etten tulisi käyttämään sitä, niin ajattelin laittaa sen eteenpäin, jospa se tulisi käytettyä ! :)

Tämän palkinnoin voittaja on: Heidi | Something Can Go Wrong ! Onnea ! :)

Sitten yllätyarvonta nro. 2 ! Tässä oli kaksi osaa, sininen ja vihreä. Aloitetaan sinisestä palkinnosta. Tämä olikin suositumpi kuin vihreä.

H&M - Kasvonaamio
Oriflame - Sininen ripsiväri
Oriflame - Huulipunakynä sävyssä Striking Rose
GOSH - Sininen Eyeliner
We Care Icon - luomiväri sävyssä Perfect Atlantic Blue

Palkinnon ripsiväri on avaamaton. Kuva on omasta ripsiväristäni.

Ja tältä näyttää huulipuna kynä.

Palkinnon voittaja on: Shopaholic ! Onnea !

Seuraavana vihreän palkinnon vuoro.

H&M - Oliivi kasvonaamio
Oriflame - Vihreä ripsiväri
Oriflame - Kolmikerroshuulipuna sävyssä Dazzling Cherry
Max Factor - luomiväri sävyssä Moonsihne Meadows
H&M - Smokey Eye -sivellin

Palkinnon ripsiväri on avaamaton. Kuva on omasta ripsiväristäni.

Kuva huulipunasta.

Vihreän palkinnon voittaja on: hepexxx !

Tasapuolisesti onnea kaikille ! Laitan teille sähköpostia, ja odotan vastausta maanantaihin saakka. Mikäli vastausta ei kuulu, joudun arpomaan uuden voittajan.

14 kommenttia:

Kiitos (: ♥