11. heinäkuuta 2013

Pitkästä aikaa Oriflamea

Tässä on ehtynyt kertyä jos minkä näköistä tuotetaa itselle käyttöön, tai vaihtoehtoisesti jemmaa uutta omistajaa odottamaan. Luvassa on siis paljon kuvia ;) photo 500_zpsbf9d3e7c.jpg
Nature Secrets -suihkusaippuat.
Basilika + persikka = mielenkiintoinen, mutta silti raikas hedelmäinen tuoksu. Basilika iskee omaan nenääni ehkä turhan vahvasti. Tätä on kuitenkin käytetty eniten. // Saippuaton, voidemainen koostumus, ei kuivata ihoa.
Aloe vera + vesimeloni = rakkautta. Rakastan nykyään vesimelonin keinotekoista tuoksua, se on yhtä aikaa ihanan raikas ja makea. Aloe vera tuo siihen kivan vivahtaa. // Saippuaton.
Jojoba + mango = tuoksuu hyvin mangolle, hetkittäin tuoksu tuntuu jopa hieman tunkkaiselta omaan nenääni. // Sopii herkälle iholle.
Ginseng + passion hedelmä = ihana raikas, hedelmäinen passion hedelmän tuoksu. Oma suosikkini vesimelonin jälkeen. Tuoksuu etäisesti joillekin hedelmämakeisille. // Saippuaton.
 photo 501_zpsf287612b.jpg
Discover Hawaii Aloha Beach:
Suihkugeeli: Oriflamen sivuilla lukee näin "Aistimatka Hawajille muodostuu eksoottisten hedelmien ja kukkien sekoituksesta", tuotteessa on raikas tuoksu, omaan nenääni ananas tuoksuu eniten, mitä en pistä ollenkaan pahitteeksi. // Saippuaton.
Kuorinta-aine: Oriflamen sivuilla sanotaan näin: "Virkistä aistejasi eksoottisten hedelmien ja kauniiden kukkien tuoksuilla." Tuoksultaanhan tämä on samanlainen kuin suihkugeeli, teksti oli kuitenkin pakko kopioida, koska kauniiden kukkien tuoksu. Tuoksuuko rumat kukat pahalle ? 
Koostumukseltaan tämä on ihana ! Geelimäinen, helposti levittyvä ja mielyttävän tuntuiset rakeet kuorivat ihoa hellästi mutta tehokkaasti. // Saippuaton.
 photo 502_zps120584f8.jpg
Ginseng + passion hedelmä -käsisaippua, tuoksuu samalla kuin suihkusaippua. Käyttöön ei ole vielä päässyt.
Milk & Honey -käsisaippua, nimensä mukaisesti tuoksuu hunajalle. // Jättää kädet ihanan pehmeiksi, eikä kuivata.
 photo 504_zps63f4c077.jpg
Optimals kasvojen puhdistusaineet.
Puhdistusgeeli: Normaalille/sekaiholle. "Vaahtoava puhdistusgeeli puhdistaa tehokkaasti normaalin/sekaihon ja poistaa meikin. Sisältää pantentoitua antioksidanttista Lingon 50:50™-tekniikkaa." Sain tämän vasta tänään kampanjan kautta, en ole ehtinyt vielä kokeilemaan. Mielenkiinnolla odotan soveltuuko tämä iholleni.
Kasvovesi: Normaalille/sekaiholle. "Virkistävä kasvovesi viimeistelee puhdistuksen, valmistaa ihon hoitovoiteille ja tasapainottaa sekaihon rasvaisuutta. Sisältää patentoitua antioksidanttista Lingon 50:50™-tekniikkaa. Sopii normaalille ja sekaiholle." Sama juttu kuin yllä, en ole vielä ehtinyt kokeilla.
 photo 503_zps5ff34d4c.jpg
Kasvonaamio: Tuoksuna raikas vesimeloni, kosteuttava. Helppo levittää, väritön ja geelimäinen.
Yleisvoide: Tuoksuna raikas vesimeloni. Soveltuu kasvoille ja vartalolle. Melko "vetinen" koostumus, mutta positiivisella tavalla. Imeytyy nopeasti.
 photo 505_zps4d51440d.jpg
Kiiltosuihke hiuksille. "PEHMEYTTÄ JA KIILTOA: HairX Powershine complexia sisältävä kiiltosuihke pehmittää karheat hiukset ja antaa kiiltoa (81%*) sekä kosteuttaa rasvoittamatta. Antaa hiuksille upean loppusilauksen." Tätäkään en ole vielä kerennyt kokeilemaan.
 photo 506_zpsd203e15f.jpg
Jalkojen hoitosetti.
Feet Up - jalkasuihke: "Raikas jalka-antiperspiranttisuihke parantaa jalkojen hygieniaa, pitävät ne kuivina ja hienhajuttomina. Jalkasuihkeeseen lisätty talkki imee kosteutta ihosta ja ehkäisee jalkahienhajua sekä hikoilua." Tämäkin tuli tänään, eli ei vielä mielipidettä. Mutta ehkä tämä näin kesällä voi olla hyvä ja toimiva ratkaisu.
Feet Up -jalkakuorinta: "Antibakteerinen sitruunamyrtin aromaattinen öljy pehmittää kuivaa ihoa ja ehkäisee jalkahikeä. Intensive Care Complex, karitevoi ja karbamidi kosteuttavat väsyneitä jalkoja. Kuorivat rakeet pehmittävät ihoa." Miulla on negatiiviset kokemuksen Oriflamen jalkakuorinnoista. Toivottavasti tämä olisi parempi kokemus !
Feet Up -jalkarasva: "Vähentää jalkojen hikoilua ja hienhajua. Mäntyuute aktivoi ja deodoroi ja taikapähkinä pehmittää ihoa."
Hoitosukat: Käytetään öisin jalkarasvan kanssa. Edistää rasvan imeytymistä ihoon, ilmaan haihtumisen sijaan.
Kynsienhoito setti: esitellään alempana.
 photo 507_zps93db9024.jpg
Kynsi-ihmelle tämä oli enemmän kuin tervetullut lisuke jalkojenhoitosetissä.
Hiekkapaperiviila.
Kynsinauhatikku.
Varpaiden erottelijat.
Kynsileikkurit.
 photo 513_zps52a3cacc.jpg
Giordani Goldin kulmakarvageeli. En ole koskaan osannut käyttää näitä, kulmista tulee inhottavan tuntuiset.
 photo 510_zps93157a79.jpg
Hyper Stretch -ripsiseerumi: "Innovatiivinen ripsien hoitoaine tehostaa ripsien luonnollista kasvua, tuuheutta ja vahvuutta. Pro-Long Complex™ aktivoi keratiinin tuotantoa ja tekee ripsistä pidemmät. Väritön. Silmälääkäreiden testaama." Tämäkin on vasta hetki sitten tullut, joten kokeiluun ei ole vielä päässyt. Toivottavasti pian.
 photo 511_zps24f767be.jpg
 photo 509_zpsa249cf3a.jpg
Tämä kolmikko tuli kerran, kun vastasin johonkin asiakaspalaute kyselyyn.
Duo-luomiväri, sävyssä Brown/Beige.
Tuuheuttava ripsiväri.
Sivellin erilaisilla päillä +yksi vaihto pää.
 photo 508_zpsc3f528cb.jpg
Luomiväri settejä. Näille ei löydy nyt nimiä.
Kaikkia värejä en ole ehtinyt testailemaan, mutta löytyy pigmenttisiä (kuten vihreät) ja arkikäyttöön soveltuvat hennot väritä (kuten vaaleanpunainen ja hopea)
 photo 512_zps5bdccfca.jpg
Eyelinerit.
Clickit - kaksi erillistä lineriä, metallin harmaa sekä vihreä. Tuotteet tilataan erikseen, kahden tuotteen ostajalle toimitetaan kaupan päälle keskusosa.
Turkoosi lineri.
 photo 516_zpsc439bda1.jpg
Tässä on makuuni turhan kova ja jäykkä kärki. Vielä tätä en ole käyttänyt, ei ole tullut sopivaa tilaisuutta. Toivottavasti näyttää luomella yhtä upealta.
 photo 515_zpsda82619c.jpg
Näissä kahdessa onkin sitten paljon miellyttävämpi sivellin, joustavampi ja pehmeämpi.
 photo 514_zps0d1f9049.jpg
Tässä vielä kuvat väreistä. Keskimmäinen, eli harmaa on kaikista pigmenttisin.

Löytyykö teiltä yhtään samaa tai samantapaisia tuotteita ? :)

ps. Tämä on postaus, jonka kirjoittamiseen meni aikaa yllättävän kauan. Nyt pitää kiirehtiä ulos näkemään Honnaa !

12 kommenttia:

  1. Oih, nuo vesimeloni -jutut kuullostaa namilta sekä tuo mango :3

    VastaaPoista
  2. kivoja hankintoja.Mulla on noi sukat myös ja noi nature tuotteet on ihanan tuoksusia taitaa dödö olla viel sitä sarjaa kaapissa.

    VastaaPoista
  3. Minulla on ollut tuota eyelineriä mustana, tykkäsin paljon ! Ja pitäisi tilata noita clickit sarjaan kuuluvia peitepuikkoja kun vanhat loppu, ei vaan meinaa saada aikaseksi.. Ja tuommoinen luomiväripaketti on mutta eri värisenä, oon ollu tyytyväinen ! Kerroppas sitten millainen oli ripsiseerumi, oon miettinyt pitäisikö hommata (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikun tilaamaan ;)
      Hmm.. Pitääkin koittaa ottaa parin viikon teho käyttöön, ja katsoa tapahtuuko mitään muutoksia ! :)

      Poista
  4. mä haluaisin kokeilla tota ripsiseerumia mutta en uskalla :DD

    VastaaPoista
  5. Oo miten paljon kaikkea :D mulla on tollanen oriflamen suihkusaippua kookos :) hyväntuoksunen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On noita vähän kertynyt, hups.. :D
      Oi, kookos !<3

      Poista

Kiitos (: ♥