25. heinäkuuta 2013

Polttarit 200713

Lauantaina juhlimme pienellä porukalla hyvän ystäväni polttareita. Meitä oli seitsemän neitoa suunnittelemassa tätä päivää. Alunperin meitä oli 11, mutta osa perui. Ja suunnitelmatkin ehtivät vaihtua muutaman kerran. Kuitenkin päivä oli erittäin onnistunut, ja kaikilla taisi olla hauskaa, myös polttarisankarilla ;)
 photo Kasvohoitoa_zps8947e439.jpg
Polttarisankarilla oli pitkin päivää erilaisia rasteja, joissa piti tehdä jotain. Ensimmäinen rasti oli kerätä muu porukka yhteen. Toinen rasti, oli löytää seuraavaan paikkaan. Eräälle tulevalle vyöhyketerapeutille. Siellä polttarisankari sai kasvo-, käsi- ja jalkahoidon. Me muutkin saimme kasvohoidon, tosin itse tehtynä. Eipä muuten ole ennen iho tuntunut yhtä sileältä kasvoissa kuin tuon H&M:n kasvonaamion jälkeen. Taitaa päästä uudelleen käyttöön !
 photo Ruokaa_zps2dc125e6.jpg
Siellä oli myös pientä ruokailua. Tonnikalasalaattia, salaattia, patonkia ja minun tekemiäni vadelma-valkosuklaamuffineja :)
 photo IMG_0293_zpsa0ceae01.jpg

Kakkos rastilta suuntasimme rastille nro. kolme. Eli meille. Siellä oli vuorossa piparien koristelua ihan huvin vuoksi !
 photo IMG_0295_zpsb1ba4a5b.jpg

 photo IMG_0298_zps16199180.jpg ss photo IMG_0331_zps896ead95.jpg
Oikein, ei niitä pipareita huvin vuoksi koristeltu. Polttarisankari pääsi myymään niitä. Alkukankeuden jälkeen kaikki menivät kaupaksi, ja reilu neljäkymppiä neiti sai kerättyä ihan vain itselleen.
Piparin myynnin jälkeen lähdimme katsomaan koskinäytöstä. Samalla tuleva rouva kirjoitti yksittäisille papereille kaikkien entisten kumppanien/säätöjen jne. nimet, kertoi miksi hän on entinen. Sen jälkeen paperi heitettiin kuohuavaan koskeen. Ne ihmiset kuuluvat nyt menneisyyteen.
 photo Rossossa3_zps3a6f27c6.jpg
Sitten ruokailua Rossossa. Ja arvatkaa kuka sai noin kauniin jälkiruuan ? :D
Ruokailun jälkeen siirryimme vielä meille hetkeksi, ja illasta suuntasimme baariin jatkamaan.

Nämä olivat elämäni ensimmäiset polttarit, joissa olin mukana, ja tykkäsin. Päiväkin meni suunnitelmien mukaan, ja olimme koko ajan aikataulussa hieman etuajassa :) Ensi viikolla onkin tuon neidin häät, ihanaa !

Oletteko te päässeet tänä vuonna juhlistamaan kenekään poltterita ? Tai onko häitä ollut/onko tiedossa ? :)

9 kommenttia:

 1. Ihania pipareita.. :D
  Ei oo tänä vuonna ollu polttareita mutta viimekesäiset on kyllä hyvässä muistissa.. :)
  Sankari haettiin aamulla limusiinin kyytiin, siitä kaason luo, joka omistaa hevosia. Aitauksessa oli esteratsastusrata, jonka päivänsankari sai pienen narrauksen jälkeen ratsastaa keppihevosella.. :D (Oli siis näytetty rata oikealla hevosella)
  Aamupala syötiin ja jatkettiin matkaa, päästiin testaamaan wow-palloa, eli iso pallo mihin mennään sisälle ja kävellään tai kaatuillaan veden päällä. Ihan sairaan hauskaa!
  Sitten piknik puistossa herkkuineen, ja siitä mökille ja siellä sauna taikoineen ja hoitoineen, grillailua ja karaokelaulelua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, kuulostaa niin hauskalta ! Etenkin tuo, että huijataan ensin joutuvansa oikean hevosen kanssa menemään radan :D Ja tuo pallo kuulostaa kivalta, joskus katellut tv:stä sellasesta.

   Poista
 2. Justiinsa tämän viikon lauantaina on yhdet polttarit :) Hahaaaaa, toi jäätelö!! :D:D Ja toi pipari xDDD

  VastaaPoista
 3. Oi miten hauskan näköistä! :D
  mä pääsin toukokuussa osallistumaan polttareihin vahingossa, sillä sulhasen tehtävänä oli napata uudet morsiusneidot häihinsä. No, baarissa ollessa sulho sitten lähestyi meidän pientä porukkaamme. :D Jutun juju oli vielä se, että meidän piti viettää iltaa tämän vieraan polttariporukan kanssa. Mukavaa oli ja pari hyvää kaveriakin sain. :) En ole muissa polttareissa ikinä ollutkaan, mutta taatusti menen ja suunnittelen jos mahdollisuuksia tulee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hauskalta ! Ja mikä sen parempaa, jos sai tuon myötä uusia kavereita :)

   Poista
 4. Hei! Vaihdoin blogini url-soitetta, eikä se ole päivittynyt lukuluetteloon automaattisesti. Jos sinulle ei näy blogini uudet postaukset, niin liity uudestaan lukijaksi niin sitten pitäisi näkyä :)!
  http://lifestyleandnails.blogspot.fi/

  Terkuin: Pinja :)

  VastaaPoista
 5. toi oli hauska toi piparin myyminen ja koskeen heitetty paperilappu!!

  ei tossa jädessäkään vikaa ole, toivottavasti maistui höhö ;>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii :)
   Kyllä se jäätelö lautaselta hävisi ;)

   Poista

Kiitos (: ♥