24. kesäkuuta 2013

Visulahden Juhannus 2013

 photo 1_zps3bfb129a.jpg
Fiilis on edelleenkin mitä huikein. Juhannus meni Mikkelissä, Visulahden Juhannuksessa. Se oli parhautta.
 photo 2_zpsdcdcf4d6.jpg
Perjantain ja samalla koko festarit starttasi Ruoska, jonka jälkeen lavan valtasi Turmion Kätilöt (yllä). Ja molempia keikkoja katseltiin eturivistä, kun siellä oli aika vähän väkeä. Miutahan se ei haitannut. Kätilöiden jälkeen katseltiin Stigiä, jälleen eturivistä käsin.
 photo 3_zps6bd1a8b8.jpg
Stigin jälkeen festareiden yllättäjä. Captain Jack ! Mieletön show, nousi ehdottomasti oman top3 listan toiseksi. Yleisö oli mukana, sieltä tuli tuttuja kuin vähän tuntemattomampiakin kappaleita. Lisäksi laulajatyttö diggaili miun hatusta ;D
Kapteenin jälkeen meillä alkoi melkein kahden tunnin hengailu, kun vuorossa oli Dingo.
 photo 4_zps86e6b78a.jpg
Perjantain viimeisen show'n veti ihana Ismo Alanko ! Mieletöntä, hyvä fiilis koko keikan aikana ja tuli paljon tuttuja kipaleitakin. Ja totta kai Ismoa piti eturivissä katsoa.
 photo 5_zps95183072.jpg
Lauantai. Yllä oleva mies tuskin esittelyjä kaipaa. Petri oli eka, mikä haluttiin nähdä. Eturivi vallattiin tällöinkin. Show oli, no olihan se ! Milloin siellä oli isoja puhallettuja naisia taapertamassa, milloin mies kiltti päällä nukkumassa tai mies hyppimässä munasillaan.
 photo 6_zps2a81156f.jpg
Petrin jälkeen silmäiltiin jonkin aikaa Neljää Ruusua ja sen jälkeen kävin kurkkaamassa myös Jukka Pojan. Tämän jälkeen oli illan mielenkiinnolla odotetuin esiintyjä, Samantha Fox. Kolmannessa rivissä tätä tuijoteltiin, ja noh, se tunti oli aika tuskainen :D Oli se kuitenkin ihan hyvä, kyllä sitä Foxia kuunteli.
 photo 7_zps2fa444dc.jpg
Samanthan jälkeen oli kai kaikille muille festarikävijöille illan huipennun, Cheek. Ok, olihan se ihan hyvä. Neljännessä rivissä katseltiin. Siinä oli tukalaa, kun kaikki tunti koko ajan vain edemmäs ja edemmäs, ainankin kovasti yrittivät. Tunti meni yllättävän reippaasti, ja sitten sainkin lähes kyynärpäätaktiikalla sännätä eturiviin vapautuvalle paikalle koska..
 photo 8_zpse0d46332.jpg
Michael Monroe ! Se, minkä takia lähdin tuonne, ja mitä odotin perjantaista saakka ! Koko keikka, huikea. Ei voi muuta sanoa.
 photo 9_zpsec906052.jpg
Michael & Steve Conte.
 photo 10_zps8ca8ad09.jpg
Kuten Mikella on tapana, kiipeillä lavasteissa ja kaikkialla muualla, niin kiipesi hän myös kaiteelle joka erotti yleisön lavan edustalta, ja käveli aidalla fanien tukemana.
 photo 11_zps5509344c.jpg
Dregen & Michael.
 photo 12_zps098e950a.jpg
Ja arvatkaa mitä sain (tai Simohan sen kiinni sai) ? Tättärätää....
 photo 480_zps3e5572a7.jpg
Karl Rockfistin rumpukapula ! Kuinka huippua ! Nyt vain tuli tavoitteeksi saada vielä toinenkin, koska kuka nyt yhdellä kapulalla pärjää ? ;D
 photo 481_zps3f29455f.jpg

Menikö loppu edes Miken hehkuttamiseksi ? Ei kerrota kenellekään. Jatkan itse fiilistelyjä edelleen ;D

Miten teidän Juhannus meni ? :)

11 kommenttia:

 1. Kiva postaus, mukavasti artisti kerrallaan. Noista olisin varmaan itse ollut eniten kiinnostunut Cheekin, Petrin, Ismo Alangon ja ehkä vähän Captain Jackinkin esityksistä (kun nyt siitä satuin aikanaan jopa tykkäämään). Kyllähän niitä muitakin saattais katsella sen mukaan mitä nyt tietää/tuntee/sietää, ja niillä kriteereillä toi Ruoska ois jääny mulla katsomatta kokonaan. :D Itselläni oli tosi tylsää tylsempi juhannus, joten mä sit koitan repiä iloa muiden juhannuksista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! :)
   Hahahaa, vai ei Ruoska uppoa :DD Harmi, että oli tylsä Juhannus. Toivottavasti loppukesä on sitte senkin eestä kiva :)

   Poista
 2. Itsehän menin perjantaina nukkumaan klo 18.00 ja vetäisin kevyet 15 tunnin unet! Lauantai meni vaan löhöillessä ja sunnuntaina kävin 70-v pippaloissa. Eli hyvin kevyesti mentiin. voih, Ruoska ja Turmion Kätilöt <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni, ei pitäisi olla ainankaan univelkaa viikonlopulta ;D

   Poista
 3. Juhannus meni nopeasti. Perjantai mökillä ja la/su löhöiltiin vaan :D sulla on ainaki ollu super siistii! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rauhallista siis, näkyikö mökillä edes kokkoa ? :)
   Niin on ! <3

   Poista
 4. Oijoi, teillä oli varmasti kivaa! :) Heiii, millanen hattu sulla oli? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli :)
   Apua, onkohan miulla yhtään kuvaa. Pitänee ottaa, laittelen sitten tänne ;D

   Poista

Kiitos (: ♥