2. kesäkuuta 2013

IsaDora Sugar Crush

Ostin Tukholmasta kaksi lakkaa, molemmat IsaDoraa. Pörräilin Åhlénsin kosmetiikkaosastolla hyvän tovin, ja jossain välissä huomasin kauniita glittereitä. Menin lähemmäs, hypistelin pulloja ja katselin swatch lätkää, Satuin myös kokeilemaan lakan pintaa. Se oli karhea. Onko kyseessä IsaDoran omat tekstuurilakat ? Mietin mielessäni. Lähdin etsimään hiplailuvertailuun esim. O.P.In liquid sandeja, ei löytynyt. Palasin IsaDorien luokse. Hipelöin kahta pulloa, kun värit olivat niin ihania. Mielessäni tulin siihen tulokseen, kyllä, näiden on oltava tekstiirulakkoja. Hui, en ole oikeastaan pitänyt mistään tekstuurilakoista, mutta nyt nämä värit ovat niin ihania, pakko ostaa ja saada testata. Ainahan ne voi laittaa eteenpäin, jos ei miellytä. Kiikutin kassalle kaksi IsaDoraa hintaan 79kr kappale.
 photo 450_zps8fa3c2a0.jpg
Pink Crush & Pool Crush
 photo 451_zps4aa4799e.jpg
Pink Crush on ihana tummahko vanharoosa. Seassa on hieman isompiakin pyöreitä glittereitä.
Pool Crush taas on upea kirkkaan tummansininen, jossa ei ole mitään ylimääräisiä sattumia.
 photo 455_zpsba780cf9.jpg
 photo 452_zpsac75b329.jpg
Lakkalilin kynnet heti torstai-iltana näillä. Ideat oli hieman lopussa, mutta lopputulos oli kuitenkin mieluisa.
 photo 453_zps9e4ae9d9.jpg
Pool Crush peitti yhdellä kerroksella lähes kokonaan, hieman kuultoa jäi, joten lisäsin vielä toisen kerroksen. Pink Crush taas vaati jo suosiolla kaksi kerrosta. PC on myös kynnellä paljon vaaleampi kuin pullossa, mikä iteselleni oli pieni pettymys.
 photo 454_zps423b76e1.jpg
Levittyvyys oli loistava, tosin miulla ei ole vertailu kohteita muista tekstuurilakoista. Mutta suurempia ongelmia ei ilmennyt. Korkeintaan siinä, jos liian äkkiä lisäsi toisen kerroksen, silloin ensimmäinen kerro yritti rullata karkuun.
 photo 456_zps2876fd6a.jpg
 photo 43_zps5f6a3557.jpg
Puhelin kuva, perjantai-iltana suorassa auringonpaisteessa. Kärkikulumaa hiukan. Tässä kuvassa taitaa parhaiten tulla ilmi, että nämä ovat tekstuurilakkoja.

Kuten jo yllä mainitsin, tekstuurilakat eivät ole juuri kolahtaneet, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta, ja poikkeukset ovat ollet taidokkaita lakkauksia. Taidan joutua syömään sanani, osittain. Kuitenkin makuuni on enempi ihan sileä pintaiset lakaukset. Enkä usko, että kokelmiini tulee enempää tekstuurilakkoja.

Kävin vielä Helsinginstä Stockalta etsimässä näitä, koska ehkä salaa olisin halunnut vielä yhden kotiuttaa, mutta en löytänyt.

Oletteko te hurahtaneet tekstuurilakkoihin ? Entä oletteko jo IsaDoraan törmänneet Suomen markkinoilla ?

9 kommenttia:

 1. kivat sävyt mut jotenki mie en ite vaan ole syttyny tän tyylisille lakoille

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekstuurilakat taitaa olla yksi suurimmista kategorioista, jotka on jakaneet porukan kahtia, hot or not :D

   Poista
 2. En oo kyllä näitä vielä ite missään nähnyt! Kerrassaan upeita nuo kaksi ainakin♥ ihanat kynnet sait tehtyä noilla!

  VastaaPoista
 3. ooh jännittäviä, mäkin haluun! :DD

  VastaaPoista
 4. Näitä ei ole ainakaan vielä näkynyt Suomessa mutta jonkun sävyn voisin kotiuttaa sitten kun saapuvat.
  Ekan kerroksen kannattaa antaa kuivua kunnolla ennen seuraavan lisäämistä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sävyt oli aika herkkullisia ! :)
   Annoinkin kuivua, haluan aina vain uusien lakkojen ja etenkin uuden koostumuksen kohdalla kokeilla, kuinka herkästi ne rullautuu :) Hölmöä ehkä, mutta pinttynyt tapa.. :D

   Poista
 5. Facebookin kynsipuolella joku taisi sanoa, että nämä tulee suomeen vasta elokuussa? Kun oli kysynyt asiakaspalvelusta.

  VastaaPoista

Kiitos (: ♥