6. kesäkuuta 2013

Kuvia kera kuulumisien

 photo 463_zps314cda27.jpg
Kahdet pääsykokeet käyty. Eilen oli hoitotyön, eli sairaanhoitajaksi. Ihan positiiviset fiilikset jäi, vaikka ryhmätilanteessa olisin voinut koittaa avata enempi suuta. Pois pääsin jo heti puolen päivän jälkeen, ja kävimpä sanomassa moi lähellä asuvalle ystävälle ja hänen ihanalle pienelle tytölle.
 photo 465_zpsf4eb5e94.jpg
Tänään oli toimintaterapian pääsykoe. Järkytys iski jo aikataulupaperin käteen saannin jälkeen. 'Aineistokoe', en oo lukenut mitään, missään ei lukenut siitä. Apua. Toinen järkytys iski kokeen näkemisessä, täähän on englanniksi. APUA. Noh, sain sinne aika hyvin vastauksia.. Eri asia oliko ne lähellekään oikein.
Ryhmähaastattelu aamupäivällä, ja sen jälkeen melkein kolme tuntia odotusta opettajan haastatteluun. Ai, sielläkin pitää puhua englantia ? Okei, se oli vain pari hassua kysymystä englanniksi, mutta silti. Mainitsinpa blogin pitämisen harrastuksena, ja se herätti haastattelijoissa yllättävän paljon kysymyksiä, jännää. Päivä venähtikin odotettua pidemmäksi, mutta siellä oli mukavia ihmisiä keiden kanssa aika sujui rattoisasti :)
 photo 467_zps7b012c47.jpg
Tein maanantaina mummolla raparperipiirakan. Nams.
 photo 466_zps328f5c19.jpg
Ens tiistaina vielä sosionomi pääsykokeet, ja sitten heinäkuun alkuun asti odotellaan miten käy.
Huomenna pitäisi ottaa suunnaksi Joensuu ! Kaverin kisoja kahtomaan ja kannustamaan ja ehkä hieman kaupungilla seikkailua. Ihan kiva, olen kerran aiemmin käynyt Joensuussa, ja sillonkin se rajoittui aika suppealle alueelle syrjäseutua-Prisma-Alko-ravintola-terassit.. :D
 photo 464_zps9e429eed.jpg
Eilen piti kotona illalla vielä tehdä mansikka-raparperirahkapiirakka. Ja maistella se lisäksi kotimaisia mansikoita. Parhautta.

Miten teidän viikko on sujunut ? :)

11 kommenttia:

Kiitos (: ♥