8. helmikuuta 2013

Outoa ? -haaste.

Sain Imaginationails -blogin Anniinalta haasteen, kiitos tästä ! :)
"Tehtävänä on kertoa viisi omituisinta tapaa itsestään ja jakaa palkinto 15 muulle inspiroivalle blogille."

- Kun syön suolapähkinöitä, en voi samaan aikaan laittaa suuhun kokonaista ja puolikasta, vaan se pitää olla jompi kumpi. Yleensä syön kokonaiset ensin, ja lopuksi puolikkaat. Joskus myös päin vastoin.

- Jos minun täytyy soittaa johonkin viralliseen paikkaan (työkkäri, terveyskeskus jne jne), tuijotan numeroa jännittyneenä aina todella kauan. Lykkään soittamista "teen tämän ja soitan sitten". Näppäilen myös numeron monta kertaa uudelleen. Puhelun jälkeen pohdin, ettei se ollut ollenkaan pelottavaa. Lisäksi puhelun aikana yleensä piirrän koukeroita tai yhtä ympyrää, se rentouttaa.

- Olen huomannut usein etsiväni puhelintani silloin kun puhun siihen, ja saattanut joskus kysyä puhekumppanilta missä puhelimeni on.. Sama juttu, jos jokin esine on kädessä. Joskus myös unohdan asioita niin, että joudun palaamaan paikkaan jossa vielä muistin sen.

- Olen katsonut äitini kanssa Tankki Täyteen ja Reinikaisen niin monta kertaa, että osaan vuorosanat lähes sanasta sanaan joka jaksosta. Näihin ei vain voi kyllästyä !

- En pysty nukahtamaan miehen kainaloon. Tarvitsen tilaa, täytyy saada olla 'nukahtamisasennossa'. Poikkeuksia kuitenkin löytyy, kuten ne illat kun olen niin väsynyt, että nukahdan lähes heti kun sänkyyn pääsen.

En jaksa haastaa viittätoista bloggaajaa, koska tämä on jo kiertänyt monessa, mutta näiltä muutamalta haluan kuulla heidän outoja tapoja ;D

Annika / Operaatio Jalokivimeri
Niniane / Korkokengissä
Sini / Pipon Ytimestä

4 kommenttia:

 1. Mulla on sama kuin tuo sun "kakkonen"! Jännitän aina ihan sikana, kun pitää soittaa johonkin tuollaiseen paikkaan :D

  Kiitos haasteesta, tää täytyy kyllä tehdä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aivan kamalaa, hyi ! :D Onneksi ei ole tiedossa että jonnekin pitäisis soitella ;D

   Poista
 2. Mäkin unohtelen joskus asioita, että pitää just palata samaan paikkaan jossa vielä muistin asiani.

  Meidän suku on myös katsonut noita Reinikainen ja Tankki Täyteen sarjoja, ja aina joskus puhuessa joku lausuu jonkun lauseen jostain sarjasta, kun sopii tilanteeseen.. :)

  Kolmas sarja jota ollaan katottu on tuo "Sisko ja sen veli". Kannattaa katsoa. Toinen pääosan esittäjä on tuo "Juhana", eli Ilmari Saarelainen. :)
  Käsikirjoittajakin (Neil Hardwick) on sama. ;)

  //Sakke

  www.mynailsismynails.blogspot.fi

  www.bakingandgirlthings.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisko ja sen Veli on kanssa huippu, mutta ei ihan vedä vertoja noille kahdelle ;D

   Poista

Kiitos (: ♥