5. helmikuuta 2013

Lähiaikoina

Viime viikonloppu oli huippu. Ystäväiseni Ida tuli meille yöksi. Huristelin perjantaina ensin bussilla Lappeenrantaan, Simo nappas meidät kyytiin ja käytiin etsimässä miulle suksia, huonoin tuloksin. Samaan aikaan juonin asioita Idan selän takana. Kaupan kautta kotiin ja ruvettiin suoraan tekemään sushia illalliseksi. Ja juoniminen jatkuu.

Sushi oli melkein maukasta. Ja miun juonittelu tuotti tulosta. Ihana Tea tuli miehensä ja tyttärensä kanssa käymään meillä, se oli pieni synttäriylläri eilen vuosia täyttäneelle Idalle.

Sushin lisäksi herkuteltiin pätkis-muffineilla, jotka onnistui miun makuuni erittäin hyvin ! :)
 photo 76-4_zps3d1b18ad.jpg
Perjantai-ilta jatkui viihteen puolelle. Oli muuten todella hiljaista, vaikka olisi luullut että olisi enemmänkin ollut porukkaa, kun tipaton loppui ;)
 photo 75-4_zps6b288f58.jpg
Lauantain heitettiin Ida junalle ja suunnattiin Simon kanssa hein porukoille. Sauna <3 Sunnuntaina mies lähti kokeilemaan ostamiaan suksia ja mie sen aikaa yritin lumikenkäillä pellolla. Pilkkibootsit oli aika hot ;D Ja olisin varmasti löytänyt itteni sieltä hangesta nurin, jos ei olis vahingossa tullut mukaan tuo sauva.

Mie kävin tänää kotiuttamassa Sportiasta sukset, monot ja sauvat. Kävin jo viime viikolla kyselemässä ja kattelemassa, siellä luvattiin ikään kuin varata yhdet sukset miulle. Onneksi ne oli vielä siellä, ja vaikka oli eri myyjä, sain edellisellä kerralla sovitulla summalla koko setin. Ja kaupanpäälle sain vielä suksipidikkeet ja hirvestäi hyviä neuvoja. "Älä alota liian kovalla vauhdilla, malta hidastaa", "Välttele alkuun liikoja mäkiä", "Pue päälle sen verran että ensimmäiset 5 minuuttia siulla on kylmä", "Panosta vaatteisiin" ja "Muista, hiihtäminen on perseestä. Ainankin ensimmäiset 30-50 kilometriä".

Tänään olin aamusta iltapäivään meidän mummolla tekemässä muutamia kivoja juttuja, joita pyrin näyttämään lähiaikoina teillekin ;)

Mitä teille kuuluu ?

6 kommenttia:

 1. Toi viimenen neuvo on kyllä niin totta. :) Omia suksia käyttäny kaks kertaa ja viimeset neljä vuotta lojunu varastossa... Kyllä laskettelurinteet murtsikoimisen voittaa mun tapauksessa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :D
   Mie haluaisin mielenkiinnosta kokeilla lasktettelua, mutta taitaa jäädä vain haveeksi, koska pelkään mennä jykkiä alamäkiä suksillakin.. :D

   Poista
 2. Ooooo, tahdon noita susheja ja muffinsseja! <3

  Ihania kuvia :3 Tahtoisin itsekkin sukset, muttakun ne on niin kalliita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi <3
   Kiitos ^^ Ne on pirun kalliita, se on totta.. :/ Täällä päin oli cittarissa ainankin viime viikolla kaikki hiihtovermeet -30%, mies osti itelleen sukset ja kumppanit, 167 €, ei oo miusta ollenkaan pahan hintainen :)

   Poista
 3. Noi muffinit on niin hyvännäköisiä en oo vielä koittanut, mutta tällä viikolla aattelin koittaa! :) ihana toi kuva mis oot lumikenkäilemässä! :)

  VastaaPoista

Kiitos (: ♥