7. helmikuuta 2013

Day 2/31. Orange

 photo 78-3_zps51c3c36a.jpg
Haasteen toinen päivä ja värinä oranssi. Päätin jo ennen kuin olin haasteen aloittamisesta päättänyt, jos tämän teen käytän Essien lakkaa Action.
Pullossa lakka on kaunis vaalea oranssi, hiemaan keltaiseen taittava. Kynsillä se on kuitenkin hippasen tummempi ja muistuttaa jo oranssia. Lakka on aika ohutta, ja kynsillä on kaksi kerrosta, kolmas olisi ehkä ollut vielä tarpeen.
 photo 79-4_zpsb2eaec00.jpg
Koristelut pidin minimissä niin ideoiden puutteen kuin senkin takia, että joskus voisi käyttää tarroja ;D
Oranssit kukkatarrat on aikoja sitten tilattu/saatu, ja kolme kukkaa napsahti poikki jo ennen kuin olin saanut niitä kokonaan irroitettua. Lupaavaa..
 photo 80-4_zps03d59e60.jpg
(kuva otettu suoraan lakkaamisen jälkeen, ennen kuin huomasin keskisormen lakkauksesta puuttuvat palasta ja ennen kuin jaksoin siistiä kynsinauhoja.)
Lakkaa levittäessä heräsi myös kysmys. Miksi kummassa ensimmäistä kynttä (pikkurilli) lakatessa lakka oli todella jämäkkää, hieman kuivahtaneen oloista, levittyi kuitenkin ihan ok. Ja kuivuttuaan se näyttää tuolta. Ei taida olla ihan normaalia ?
Lakka on testattu ennen tätä, silloin sama oli havaittavissa, mutta siveltimessä roikkui selvästi jankkiintunutta lakkaa ja putsasin siveltimen ja yritin uudelleen, auttoi ja lakka näytti siltä kuin pitää. Pullo ei ole ollut huonosti kiinnikään tai mitään. Onko muilla käynyt Essien tai muiden lakkojen kanssa näin ?

4 kommenttia:

Kiitos (: ♥