6. maaliskuuta 2012

Olle och Kjell är gangsterna.


Klamydia - Tunnelbana pojkar

Meiltä katkesi nettiyhteys viime viikolla, ja eilen vasta saimme sen takaisin. Kiitos tämän yhden ihanan ihmisen. Silloin jäi pientä hienosäätöä vaille vajaaksi pari postausta, mutta enää en taida jaksaa työstää niitä.
Photobucket
Solnasta.
Lähdin sieltä eräs aamu ihanassa auringonpaisteessa kohti metroasemaa ja työpaikkaa.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Äitini kävi täällä sunnnuntaina. Aamu oli harvinaisen sumuinen, eikä vielä lähempänä puolta yhtätoista nähnyt kunnolla. Kauaa ei siitä kuitenkaan enää mennyt, kun aurinkokin paistoi pilvettömältä taivaalta :)
Ja äippä vei ystävällisesti tuliaisia ja muutamia vaatteita Suomeen odottamaan paluutani, ja suostui tuomaan toisen takin ja viemään täällä olleen pois.
Photobucket
Kävin tänään vapaapäivän kunniaksi työssäoppimisen ohjaajani kanssa kiertämässä yhden Tukholman suurimmista kirpputoreista. Sieltä löysin ylläolevat vauvan vaatteet. Ei, nämä ei hoivissani kauaa kestä. Opinnäytetyökumppanini lapsi syntyy ensi kuussa, ja lupasin jotain tuliaisia tälle pienelle tuoda. Kaikki olivat hirmu söpöjä, ja hintakin jäi vain 60 kruunuun. Tuo sinikeltainen pipo.. Halusin löytää jotain ruotsalaista, tuo oli ainoa oikeasti varteenotettava vaihtoehto.

Miten teillä menee ? (:

8 kommenttia:

 1. Nuo vauvavaatteet nähtyäni (ennen tekstin lukemista) ajattelin jaahas, nyt se sit on löytänyt jonkun Ollen tai Kjellin sieltä haha, noeiii :) Kivoja, tunnelmallisia kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh ;D Ei nyt ihan Olle tai Kjellia ! :D
   Kiitos paljon <:

   Poista
 2. Ompa ihana nähdä tuollaista auringonpaistetta kuvissa! Kyllä se kevät ja kesä sieltä vähitellen tulee. :) Siellä veden toisella puolella taitaa olla jo keväisempää kuin täällä... Ainakin bongasin facesta kaverini terveiset jostain Tornion suunnalta tms. Että -31 ja silleen. Hyr.

  VastaaPoista
 3. Ompa ihana nähdä tuollaista auringonpaistetta kuvissa! Kyllä se kevät ja kesä sieltä vähitellen tulee. :) Siellä veden toisella puolella taitaa olla jo keväisempää kuin täällä... Ainakin bongasin facesta kaverini terveiset jostain Tornion suunnalta tms. Että -31 ja silleen. Hyr.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kevät tulee hitaasti mutta varmasti :) Toivottavasti se saataisiin pian myös sinne Suomen puolelle ! :)

   Poista
 4. Kivoja kuvia! Ihana tuo vauvan myssy! :)

  Nyt on ihanaa, kun aamuisinkin paistaa jo aurinko. Silti joku ihmeellinen kevätväsymys tuntuu vaivaavan. Vielä jokin aika sitten heräsin reippaasti ennen herätystä, mutta nyt kännykkä pirisee ihan kesken unien. Onneksi kohta on loma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aivan ihana tää sun blogi kaunotar :)

   ♥ leave-world.blogspot.com

   Poista
  2. Voi kiitos Furi ! :)

   Niin on, ja se aamuaurinko antaa huomattavasti energiaa tulevaan päivään. Toivottavasti siulla tuo väsymys väistyisi pian pois, ja loma auttaisi siihenkin :)

   Poista

Kiitos (: ♥