27. marraskuuta 2011

Luminietokset ja joulupukin maa

Ne jotka tuntee miut, tietävät että oon kovasti sitä mieltä, ettei joululauluja kuunnella ennen joulukuuta. Tänä vuonna tein poikkeuksen. Hain eilen joulukoristelaatikon varastosta. Tänään sain laiteltua asuntoa hieman joulukuntoon. Parvekkeen ikkunassa on jouluvalot, kuusi löysi paikkansa ja kirjahylly sai kaverikseen muutaman tontun ja muuta jouluista. Ja tosiaan, lähes koko päivän olen kuunnellu Leevi and the Leavingsin Varasteleva joulupukki -nimeä kantavaa joululevyä. Tästä ei päästä yli eikä ympäri, tää on paras ;)
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Okei, jos tarkkoja ollaan. Alotin tän joulufiilistelyn jo eilen. Tein vuoden ekat joulutortut. Nam ! Lisukkeena ei ole tällä kertaa glögiä vaan Hartwallin Jouluomena limpparia.Photobucket
Otsikon ensimmäinen osa "luminietokset", ajaa ajatuksnei näihin kynsiin (vaikkei näissä olekaan nietoksia ;D). Halusin jotain sinistä, ja mitäs sitä tähän aikaa vuodesta muuta toivoo kuin lunta, tuomaan vähän valoa ja sitä joulufiilistä. Joulupukin maa, se vaan kuuluu siihen kappaleeseen ;)

Lakkana toimi KIKO:n tummansininen 336. BM14 -laatasta leimailin pikkurilliin ja peukkuun tähtiä H&M:n keltaisella (Being on the A-List) ja Konadin valkoisella lumihiutaleet muihin kynsiin.

Ja nyt jatkuu ilta leffan parissa, vuorossa The Holiday !

Ps. Muistakaahan se ARVONTA, vielä pari päivää aikaa osallistua !

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja siistit kynnet - hienot nuo lumihiutaleet!! :)

  Täälläkin otettiin koristeet esiin tavallista aikaisemmin. Tänään on kuitenkin 1. adventti, joten eiköhän se ole ihan sallittuakin. :)

  VastaaPoista
 2. Jee joulua<3 Kiitos vinkistä, pitääkin alkaa kuuntelee tuota Leevin joululevyä! :D

  Ja oih The holiday, ihan paras leffa! Itekin latasin sen eilen ihan nyt näin joulua ajatellen. ;)

  VastaaPoista
 3. Ihanan jouluisia kuvia! Minäkin olen ollut yleensä joululauluja vastaan ennen joulukuuta. Mikähän tässä vuodessa on erilaista, kun olin viikonloppuna jo ihan joulufiiliksissä? Päässä soivat joululaulut, kun tein muutamia paketteja valmiiksi. Pipareita ja glögiäkin piti saada. :)

  Hahaa, minulla on tulossa esille myöhemmin hieman saman tyyppiset kynnet! :D

  VastaaPoista
 4. Voi nyt tekee mieli joulutorttuja! En ole vielä leiponut yhtään... Mutta glögiä olen juonut jo varmaan yli kuukauden. :D

  VastaaPoista

Kiitos (: ♥