16. marraskuuta 2011

Hei Karjalasta heilin minä löysin !

Tuntuu, että kirjoitettavaa olisi ties kuinka paljon. Ei sitä taida kuitenkaan olla. Muutenkin kun työssäoppiminen alkoi maanantaina, tuntuu ettei ole mitään tähdellistä kirjoittetavaakaan. Mutta ehkä tässä taas keksitään, kun meillä saa olla lakatkin kynsissä (;
Hengailen siis päivätoiminnassa ja meillä on kaksi kerhoa vedettävänä ja näiden lisäksi kolme asiakasta, joiden kotona käydään päästämässä omaishoitajat vähän vapaalle :)
Eilen oli ensimmäinen kerhon veto, ja se oli yllättävän kivaa ! Ne kaikki vanhukset oli tosi ihania :3 Tänään oli sitten se toinen. Tykkäsin enemmän, kun nää oli ihanan puheliaita ja muuten. Innolla odotellaan ensi viikkoa !
Photobucket
Huomenna olis tiedossa ensimmäinen asiakaskäynti. Vähän jänskättää mennä toisten kotiin vaan hengailemaan. Huhuh.. Mut ihan kivaa sekin varmaan on. Vähän vaastuuta ja vapautta (:
Photobucket
Viime viikolla tien luokseni löysi Kicksin oma kynsilakka, sävyltään Candy Gal. Kaunis heleä vaaleanpunainen, jolla ei ole peittävyydestä tietoakaan. Muiden lakkojen päälle menee :) Sekä Depengin kultainen glitter, sävy nro. 045

ps. Otsikon biisi ei ainankaan ole soinut maanantaista asti päässä :))

2 kommenttia:

  1. Kivan näköinen glitterlakka!

    Kerhon vetäminen kuulostaa mukavalta puuhalta. Varmasti vipinää riittää töissäoppimisjaksolla. :)

    VastaaPoista
  2. Sulla on kiva blogi :) jäin lueskelemaan varmaan puoleks tunniks :)

    VastaaPoista

Kiitos (: ♥