21. marraskuuta 2011

Kynsiä ja uutta

Photobucket
Ostin tuossa viime viikolla Kicksistä kolme kyseisen liikkeen omia lakkoja. Pitihän se hyödyntään ota 3 maksa 2 tarjous ;)
Mukan tarttui ihana duochrome Evning at Chateau Marmont, joka taittaa kultaisesta vihreään ja parhaimmillaan hieman siniseen. Ehdin tämän testaamaan jo kynsille, ja niistä kuvan tynkää alempana, mielipiteineen :)
Keskellä komeilee kaunis teräksen harmaa, hopealla shimmerillä, nimeltään Salt Licorice. Ja oikealla lähes joulupunainen glitterlakka Parisian Masquerade.Photobucket
Kicksin lehtisen mukana tuli taas -20% alennuskuponki. Keksin heti, että tällä kertaa käytän sen. Matkaan nappasin tämän IsaDoran Second Nailsin.Photobucket
Luin yhdetsä blogista, että tämä tehosi oikeasti. Pitää itsekin kokeilla. Kunnon kynnen kovettaja tosiaan on hukassa.
En tiedä ajaako tämä ihan samaa asiaa, mutta katsotaan mitä tästä tulee :)
Photobucket
Photobucket
Muutama viikko takaperin The Body Shopista tarttui matkaan tämä ihana vartalo-, huone- ja liinavaatesuihke.
Tuoksuna raikas granaattiomena ja vadelma.Photobucket
Tässä Kicksin ihana Evning at Chateau Marmont. Ei tässä kuvassa pääse oikein oikeuksiin. Auringon valossa tuo lakka ei näytä aivan niin ihanalta kuin pullossa. Ja yllättävän vaikea ikuistaa kynsillä. Photobucket
Löytyipä tuola piilosta edelliset kynnet. Näissä on alla GOSH:n Sweet Rose ja päälle heitetty Kickin Candy Gal, josta mainitsin pari postausta takaperin. Candy Gal ei juuri näy tässä, mutta kyllä sitä tuossa päällä on ;D Näiden lisäksi nimettömissä majailee parit perhostarrat.

4 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia olet tehnyt! Tuo vihreäkulta lakka on todella kivannäköinen. :)

    Minunkin pitäisi saada kammettua itseni BodyShopiin. Haluaisin katsella tuotevalikoimaa, kun BS-tuotteissa on aina niin ihana tuoksu. Paitsi kerran ostin verigreippisuihkugeelin, joka sai koko kylppärin haisemaan hikimäiseltä. En tiedä oliko siinä jotain vikaa vai oliko tuoksu oikeasti niin hirveä. x) Roskikseen päätyi se.

    VastaaPoista
  2. Eli sie siis oot luopunu siitä et "ei lakkoja ennen joulua".jutusta?? ;)

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva blogi sulla! (:


    http://diary--life.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Ompa hyvännäköisiä lakkoja! Ja hei onnea, kun kerran olit se toinen onnellinen, joka Kynsilakkahamsterin arvonnassa voitti! :)

    VastaaPoista

Kiitos (: ♥