6. lokakuuta 2011

Sisäcurling ja kiipeilyä

Kävästiin luokkakaverin kanssa eilen JHL:n järjestämässä iltatapahtumassa. Ohjelmassa oli seinäkiipeily ja sisäcurling ! Meitä oli pienen pieni porukka, ohjaajat mukaanlukien vain kuusi. Mutta päästiin ainankin kunnolla kokeilemaan molempia :)
PhotobucketPhotobucket
Tykkäsin kaikista joukkueista niin kovasti, että halusin niidenkin saavan yhden pisteen.
 Photobucket
Fiilikset tuon heiton jälkeen.Photobucket
Ida repäs meille melkein täyskympin ! Viis ja puol pistettä tuosta hujahti.(puol pistettä, koska oli kuulemma niin hieno heitto ;) )Photobucket
Photobucket
Photobucket
Edustava kuvakulma :)

Mut seinäkiipeily oli ihan huippua ! Kukaan ei ihan ylös asti päässyt, mutta me vedettiin Idan kanssa korkeimmalle ! Siinä oli enää pari pykälää ylös. Huono lähteä kiipeämään, jos kivet seinällä on niin pieniä, ettet saa niistä kunnon otetta ja käsistä loppuu voimat :D

Mutta lähtisin vaikka heti uudestaan ! Marraskuussa olis mahdollisuus lähteä Mikkeliin syyskokoukseen ja kokeilemaan ampumista ! Keväällä sitten värikuulasotaa, katsellaan ;)

Ootteko te kokeilleet kumpaakaan ? Haluaisitteko ?

6 kommenttia:

 1. Vhii niinon, aivan ihanaa ko saapi väliin vaihtelua koristeluun! Ja pitääpä laittaa korvantaa tuo vinkki, ei miul oo käyny mielessäkään.. 8-)

  VastaaPoista
 2. Haastoinpas sinut :D
  http://nailsnstyles.blogspot.com/2011/10/bling-blingia-ja-haastetta.html

  VastaaPoista
 3. En ole kokeillut curlingia tai seinäkiipeilyä, mutta molemmat kiinnostaisivat. Meillä on kotona vain pöytäcurling, jota ei ole tullut pitkään aikaa pelattua.

  Kiitos kynsikommentista! Ihastuin täysillä vihreään lakkaan. :)

  Moni ei valitettavasti tajua katsoa, että Bloggerissa on roskapostisuodatin. Sen takia osa kommenteista jää hyvin pitkäksi aikaa tai kokonaan julkaisematta. On hankalaa ilmoittakaan asiasta mitenkään, jos ei saa kommentteja läpi.

  Teehän ihmeessä lisää postauksia lukukokemuksistasi. Niistä löytää joskus inspiraatiota omaankin kirjapinoon. :) Vampyyrisarjoissa olen ihastunut Black Dagger Brotherhood (Mustan tikarin veljeskunta) -sarjaan ja Sookie Stackhouseen eli TrueBlood-sarjaan. BDB etenkin on nyt kovasti sydäntä lähellä. Tilasin kolme seuraavaa kirjaa englanniksi.

  VastaaPoista
 4. Romujen bongaus taisi lopahtaa aikanaan ajan puutteeseen ja siihen, että siirryttiin toiseen kaupunkiin. Kyllähän noita outoja kuvia tulee joskus vieläkin sattumalta otettua, mutta mitään reissuja ei juuri sen takia ole tehty.

  No kerrankin kommentointi toimi! Saas nähdä onko ongelma selaimen versiossa, koneessa vai tunnuksessa.

  TrueBloodia yritin katsoa joskus useammankin jakson verran, mutta en pitänyt siitä yhtään. Liikaa mässäilyä välivallalla. Kyllähän sitä kirjoissakin on, mutta omat kuvitelmat eivät ole yhtä pahoja kuin TV:n roiskinnat. Sitä paitsi en pitänyt kaikista näyttelijävalinnoista.

  BDB on jonkin verran samanlaista kuin Sookie-sarja. Tässä on lisätty vampyyrierotiikkaa aika roimalla kädellä. Henkilöhahmot ovat mielenkiintoisia ja niihin kiintyy aina enemmän, kun saa tietää lisää. Jokainen kirja keskittyy pääasiassa yhteen hahmoon, mutta muiden tarinaa kannatellaan koko ajan mukana.

  Unohdin sanoa, että tykkään tuosta Hanoi Rocks -paidastasi. :)

  VastaaPoista
 5. olipas mukavaa nähdä että nuori nainen harjoittaa näin reippaita urheilulajeja.. hyvä hyvä.. minä tyydyn katsomoon ja hurraan !

  VastaaPoista
 6. Mä oon ollu seinäkiipeilemässä ja oon menossa taas huomenna, ihan huippukivaa puuhaa :)
  Tosi kivan olonen blogi sulla ja ihanan näköset noi kuvio kiiwit :)

  http://wingstonails.blogspot.com/

  VastaaPoista

Kiitos (: ♥