24. lokakuuta 2011

Maanantai !

Sanottaisko näin, että yllätävän mukava maanantaiksi (; Aamusta pyörähdin koululla tutustumassa työssäoppimispaikkaan. Mennään kahdeksan muun mein luokkalaisen kanssa päivätoimintaan.
Kaupungillakin kävin pitkästä aikaa, ja voi yök sitä joulukarkkien määrää ruokakaupoissa.. Tein kuitenkin viimein löydön, jota oon kaipaillu tänne kämppään pidemmän aikaan. Nimittän uunivuoka ! Tuo uuni on niin tajuttoman pieni, että pitää olla lähes nukkekoti uunin kokoluokkaa oleva vuoka. Nyt kuitenkin löysin sopivan, ja osasin ihan silmämääräisesti jopa kattoa sen :D

Nyt taitaa iltapäivä ja ilta jatkua näissä merkeissä:
Photobucket
Kana-nuudeli wokkia.Photobucket
Ikääntyneen kuntoutumisen tukemisen tenttiin lukua. Huomatkaahan, millon se fyysinen vanheneminen oikein alkaa (; Photobucket
Illalla varmaan nautin omassa valloittavassa seurassa mukillisen kuumaa glögiä <3Photobucket
Lisäks, huomasin kuinka täysi tämä viikko oikein on. En oo varma, onko mikään viikko ollut yhtä kiireinen kuin tämä.

Mites teidän viikko on lähtenyt käyntiin ?

1 kommentti:

  1. Minäkin aloitin jo glögin juomisen. En voinut vastustaa. :D Joskus muinoin sitä säästeltiin aina jouluun, mutta viime vuonna totesin, että mukavampihan siitä on pidempään nauttia.

    Hyvän näköistä ruokaa, nam!

    Minulla viikko lähti kiireisesti käyntiin, mutta oli ihanaa päästä pitkästä aikaa hierojalle. Kyllä tuntui hyvältä saada vähän lihaksia "auki".

    VastaaPoista

Kiitos (: ♥