14. maaliskuuta 2011

Tänään

~Istuin koulun jälkeen vapaaehtoisesti siellä vielä reilut kaksi tuntia. Tein inventaario tehtävän valmiiks, pituutta tuli vaivaiset yhdeksän sivua, plus kansi, sisällysluettelo ja lähteet. Kun joillain on menny tehtävä neljään sivuun. Teinkö turhan paljon ?
~Sain lääkehoidon tentista number one K3 !
~Yritin lukea anatomiaa, mutta Sherlock Holmes vei voiton
~Nukuin vahinko päikkärit
~Ja olen odottanu kovasti huomista (vapaapäivää ;>)
~Tein random kokeiluja kuvanmuokkaus ohjelmalla
Photobucket
Photobucket

3 kommenttia:

 1. Iso askel todellakin. Eniten miuta ehkä pelottaa siellä koulun jatkaminen ja se, että saanko mä ikinä kavereita. Mä olen alkuun aika mahdottoman ujo, ja mitä oon facebookissa (:-D) kyylännyt Lappeenrantalaisia ihmisiä niin uudet ihmissuhteet tuntuu aika utopistisilta (mutta tää on vaan höpsö olettamus). :-----D

  Mieli kyllä tekisi mutta musta ei todellakaan ole asumaan ihan ypiyksinään kun nytkin meillä on kotona 10 henkeä +lemmikit (ja on aina ollut), niin yksinolo kerrostaloyksiössä jossa säpsähtelen jokaista kolahdusta ei kuulosta hyvältä (olenhan siis vainoharhainen neurootikko). :--D

  Äidin kanssa oon käynyt tästä myös keskusteluja, ja hän on sitä mieltä että koska J on intissä nyt sen vuoden, niin mun ei ole välttämättä järkeä lähteä palloilemaan yksinään vaikkakin saisin perustarpeet&elämän hoidettua. Hän ehdottikin tuota "muuta joulun jälkeen" -taktiikkaa mulle.

  Harmittaa vain kun J on niin pirun innoissaan tästä mun muutosta (mutta hyvä hänen on intoilla kun on viikot siellä intissä) ja jos mä sit perunkin kaiken. Ja sitten se lomilla näkeminen ja plääh ääh kamalan vaikeaa ja tuli kilometrin mittainen kommentti mutta kaikki ulkopuolinen näkökulma on tarpeen!

  VastaaPoista
 2. Oho, sen kommentin piti tulla tähän merkintään, mut menikin tohon alempaan, hupsis :D Mut ei se haittaa :D
  Noi on muuten kivoja :P Noi kuvat, joita oot muokannu, itte kuvat, sekä muokkaukset :)
  Olis kiva jos olis mahis kans tehä tollasia.. :D

  VastaaPoista
 3. Sirius, hah :D
  Kiitti :) Pitää vaan hyökätä sen kuvanmuokkaus ohjelman kimppuun ja tutustuu ja kokeilla kaikkea :))

  VastaaPoista

Kiitos (: ♥