6. maaliskuuta 2011

"Täältä tulee Tenkanen.."

Eilisen miesartisti oli siis Aarne Tenkanen

Tosiaan, lähettiin ystäväni kanssa sinne, oltiin kieltämättä hyvissä ajoin siellä. Puolentyön pintaan ne alotti, oltii siellä lähemmäs puolta ysiä :) 
Siellä oli myös viiskymppisten pulsujen sijaan yllättävän paljon nuoria. Tuttuja jopa. Mutta, jätetään nää löpinät nyt tähän ja palataan varsinaiseen asiaan. Käännetään ihan hieman vielä veistä Siriuksen haavassa ;) Elä sure, ens vuonna oot itekin siel :) 

Täsä välissä on hyvä pistää soitaan Aarne esittämänä Muotitietoinen !
(turha tuijottaa sitä, se on lähes kokonaan mustaa, kerran epätoivoinen yritys tähdätä lavalle ja vähän randomeja ihmisiä)
Tosiaan, sai kuulla kyllä tosi hyviä biisejäkin. Mm. Morsian joka sormelle, Mummolassa, Rockabilly-Raija, Kolmenkympin saapikkaat (näitä varten oli kuulemma ostettu oikein uudet kengät, maksanu huimat viiskymppiä ;) ) ja Leevi and the Leavingsin biisejä Muotitietoisen lisäks oli mm. Laura Jenna Ellinoora Alexandra Camilla Kosonen (nyt Sirius on just käymässä kirjottaa, että se on oikeesti Jurvanen. Mutta ei ollut eilen, biisi oli omistettu Kososelle jota kukaan ei tunne mutta josta puhuttiin ja paljon).
Photobucket
Photobucket
Photobucket

2 kommenttia:

  1. mie sillee yllätyin iloisesti :D tai siis... ko oli nii hauskaa :))) kiitoksia siis :D

    VastaaPoista
  2. Jonke, no hyvä :) Ja onneks se musiikkikaan ei tainnu olla ihan niiin hirveetä :D
    Eipä mitään :) Ja kiitos siule ku lähit sinne, koska en olis yksin ehkä uskaltanu olla siellä. Ku mietti vaikka joidenkin henkilöiden käytöstä siellä.. :D

    VastaaPoista

Kiitos (: ♥