4. lokakuuta 2010

Hääpi böörtei tuu mii :>

Tänään sit tuli täyteen se ruhtinaalliset 19 vuotta :D Sain Idalta mukavan synttärikortin ;>
Image and video hosting by TinyPic
Ei ole tarkoituksella mitään Muumien "pilkkaa", jos joku niin kuvittelee. Idea lähti siitä, kun Ida piirs kerran tunnilla Muumipeikon ja kysy, että mikä se on. Kerroin mikä se on, mutta paljastin että meinasin ensin sanoa Muovipeikko, eikä Muumipeikko. Ja siitä se sitten lähti.. :DPäivä meni siellä päihdevalistuksessa, joka oli kyllä yhtä tyhjän kanssa, ei voi muuta sanoa. Sen jälkeen oli vielä Hyvinvointi virtaa, jossa kierreltiin vain joitakin pisteitä ja päästii pois. Taiteilin itseni keskustaan, josta mein äippä tuli hakemaan ja suunnattiin Gigantiin katsomaan mikroa. No, löydettiin nyt sit sellanen mikä kelpaa, vaikkei normilautaset mahukaan sinne :D Nyt sitten katellaan jotain sinne mahtuvia astioita pikku hiljaa, ei niillä kiirettä oo. 

Käytii myös Koti Pizzassa syömässä, en muista millo oon viimeeks syöny niin paljon. Pakotin itteni syömää sen pitsan kokonaan, koska en halunnu mennä niin pienelle palalle pyytää mitään folioo tms, mutten myöskään halunnu jättää syömättä. Pyörähdettiin Kodin1:ssä, mistä löyty mein äipälle hirmu söpö Poliisimestari tee purkki. Tykkään :) Sieltä matka jatku Anttilaan, josta mein äippä sitten osti keltaisen IsaDoran Graffiti Nails -lakan. Pitää tässä joku päivä kokeilla omiin kynsiin kanssa sitä, lakattii mei äipällä tänää sellaset, ja ihan kivalta se näytti =)
Image and video hosting by TinyPic
Haettii myös Arnoldsilta pari donitsia synttäreiden kunniaks ja suunnattiin siitä sitten tänne kämpälle. Nyt sitte oon taistellu tuon uuden mikron kanssa, laittanu tänne muutaman kuvan seinälle ja vaan ollut. 

Huomenna tiedossa lyhkänen koulupäivä, vain 11.30-15. Tää viikko on muutenkin vielä helppo, keskiviikkona vissii puoltoista tuntia koulua, torstaina vapaapäivä. Ja perjantaina kanssa vain puolitoistatuntia. Näistä pitää vielä osata nauttia, sillä syysloman jälkeen tahti kiristyy !

Nyt kuitenkin suihku ja odottelee että 24 alkaisi :)
♥ooka

2 kommenttia:

Kiitos (: ♥