23. syyskuuta 2010

BBA :))


Sain Suvilta Beautiful Blogger Award - palkinnon. Kiitos kovasti, oot ihana ! :) 
Haasteena on siis paljastaa itsestä 7 faktaa, ja pistää niin haaste kuin palkintokin eteenpäin 7 muulle bloggaajalle.

1. Oon horoskoopiltani vaaka, ja vaa'an kuvaus sopii minuun niin täydellisesti. Tässä pieni pätkä, eikä sitä tarvii sitten selittää enempään, oon just tuollanen ! :D  
"Koko elämänsä Vaaka-ihminen tavoittelee tasapainoa. Tästä johtuu hänen epäröintinsä ennen toimimista. Hänen suurin halunsa , joka seuraa häntä läpi elämän, on löytää ihannepuoliso. Tämän tyydyttämiseksi Vaaka-ihminen on valmis muuntautumaan sellaiseksi, mitä muut hänestä odottavat.
Vaaka-ihmiset eivät ole kovinkaan voimakkaita ja he tarvitsevat jatkuvasti opastusta, tukea, rohkaisua ja apua. Heidän ystävänsä pitävät heitä aina suuressa arvossa.
Vaaka-ihmiset rakastavat kaikkea kaunista."

2. En oo myöhästelijä. Aina jos pitää olla tiettyyn aikaan jossain paikassa, oon siellä liian aikasessa ja joudun ottamaan. Ja jos pitää tavata kavereita, oon se joka oottaa. Oon joskus parhaimmillani oottanu jotain tunnin !

3. En osaa riidella, suuttua, tai olla vihanen. Saattaa tulla sellasia 'möksmöks' hetkiä, mut se menee pian ohi.

4. Kirjotan täällä blogissa eritavalla kun puhun. Asun sellasella alueella, jossa puhutaan mie & sie. Mutta mielestäni se ei näytä hyvältä kirjotettuna, joten kirjotan näin miten kirjotan.

5. Tykkään kovasti käydä kirppareilla. Oon vasta vähän aikaa sitten kunnolla 'löytänyt' sen kirppistelyn. Se taisi kunnolla alkaa niistä kirjoista, mitä satuin muutaman ostamaan alkuun. Niiden jälkeen on löytynyt lisää kirjoja ( :'D ), vaatteita, kenkiä ja eilen löytyi ehkä se kaiken huippu. Upea nahkatakki !

6. Haluaisin saada sisustettua tän 20 neliön luukun näköisekseni. Haasteena siinä on se, että tämä on noita valmiiksi kalustettuja opiskelija-asuntoja. Ja ne kalusteet mitä täällä on valmiina, on aivan hirveät, eikä näitä tavaroita oikein saa minnekkään, ja ne pitäisi kuitenkin pois muuttaessa tuoda takaisin tänne. Ei kiitos. Ja haasteena on myös se, etten ihan tarkkaan tiedä, minkä tyylisen tästä haluaisin, ja sitä vaikeuttavat sitten ne valmiit kalusteet. Liian monimutkasta.

7. Nukkumaan käydessä on pakko olla mahalleen ja vasemmalla poskella. En osaa enää oikein muuten nukkua, paitsi silloin jos on älyttömän väsyny ni sillo kelpaa mikä asento tahansa.


Haaste ja palkinto siirtyy etiäipäin : NoonalleRni:lle, Linnealle, Inkalle, Sinnalle, Ounalle ja Hennoaalle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos (: ♥