7. lokakuuta 2010

Etkö näe että tanssin sakset selässä ?

Kävi juurikin niinku aattelin. Eilisen fiilikset ei seurannu enää tähän päivään. Onneks. 

Tänään oli vapaapäivä, joten aamusta loikoilin pitkään sängyssä lukien ja katsoen tv:tä. Jossain vaiheessa iski hirmunen inspiraatio vaihtaa täällä järjestystä, olihan se ollu mielessä jo pidemmän aikaan. Ja oon nyt ihan tyytyväinen tähän. Mut en oo tyytyväinen noihin lemmikkeihin (villakoiriin) koska niitä on täällä vähän liikaa. Enkä omista imuria vielä, enkä pääse tän talon siivouskomeroon käsiks :( Pitää ootella ettää äippä tuo imurin mukanaan :D

Kävin tänään myös vähän kaupungilla pyörähtääs. Mitään erityistä syytä mennä sinne ei ollut, enimäkseen vaan tappamaan aikaan. Kuitenkin löysin sieltä jotain kivaa itselleni, ikään kuin synttärilahjaks =)
Image and video hosting by TinyPic
Eli, mukaan tarttui Kick:stä kolme Depend - kynsilakkaa kahden hinnalla.

Ja Anttilasta kaksi Leevi and the Leavingsin levyä. Musiikkiluokka ja Häntä koipien välissä. Kartutan pikkuhiljaa mun kokoelmaa, enää ei puutu montaa ! :) 

Ja hinnoista ei tarvitse puhua, sillä lahjan saajalle ei kerrota lahjan hintaa ;)
Image and video hosting by TinyPic
Ja tietysti piti uusia lakkoja testata, ja oon kyllä todella tyytyväinen tuohon :) Olin lukenut jostain blogista, että näillä lakoilla on hyvä hinta-laatu suhde. Ja tottahan se oli, yhelle kerroksella lakkaa sai jo hyvännäköisen värin aikaan  :)


Huomenna sitten vielä koulua, huimat puolitoistatuntia, jonka jälkeen alkaa syysloma :) Viikonloppuna tiedossa poikaystäväni siskon synttärit, ja tarkoitus oli mennä sielä pyörähtää. Sitten heistä osa lähtee maanantaina reissamaan tuonne maailmalle, Budapestiin. Ai että oon niille niin kateellinen. Haluan kanss sinne ! Joskus ala-asteella käynyt, ja siitä jäi sillon niin hyvä kuva, että lähtisin millon tahansa uusiksi. Ja meenkin vielä, joku kaunis päivä :D
Mut onneks ei tarvi kuitenkaan olla koko lomaa täällä, vaan lähdetään mummon kanssa sinne Helsinkiin. 


Nyt kuitenkin on niin kova nälkä, että pakko mennä tekemään lämpimiä voileipiä !
moi !
♥ooka


ps. Leevi and the Leavings - Etkö näe että tanssin sakset selässä

4 kommenttia:

  1. Mulla on kans muutama Dependin lakka, osa on aivan ihania ja esim. limen vihreä on yksi suosikeistani. Oranssia on tällä hetkellä kynsissä ja sitäkin oli tosi helppo levittää.

    VastaaPoista
  2. I'm Lacking, se limen vihree on varmasti upea. Oon ite kanssa sen väristä jo pitkään etsinyt, muttei ole löytynyt. Jospa joskus tälläinen Dependin lakka sitten sattui tulemaasn vastaan :)

    VastaaPoista

Kiitos (: ♥