14. lokakuuta 2013

Maanantai 14.10. kanssani.

Miulla oli tänään vapaapäivä. Ja ajattelin hyödyntää sen tekemällä teille päivä kanssani -postauksen ! Ihan alkuun pieni varoituksen sana, miun päivä ei todellakaan ole ollut mikään erikoinen ;)

Heräsin kellon soittoon kahdeksalta. Torkutin viisi minuuttia. Kahden minuutin kuluttua kuitenkin havahduin hereille, luulin nukkuneeni pommiin ja myöhästyväni jostain. Höh. En viitsinyt enää pistää silmiä kiinni vaan surffailin Facebookissa ja kömmin suihkuun.

Lääkäri määräsi kahden viikon PEF -seurannan..

Aamupala. Riisipiirakka, kirsikkatomaatteja ja satsuma. Sekä greippimehua.

Sen jälkeen vuorossa oli datailua koneella sekä kynsien lakkausta.

Kymmeneltä siirryin tv:n ääreen katsomaan perjantaisenn Sydämen Asialla jakson.

Samalla neuloin eilen aloitettua sukkaa.. Tai mitä tuosta nyt tuleekaan.

Naaman piirto.

Ja tukan laitto.

Kupponen teetä tähän väliin ! Ja ehkä vähän neulontaa siinä sivussa.

Kurkistus päivän asuun. Violetit farkut, pitkä harmaan neule. Sekä mattoon maastoutuvat sukat.

Päivän tuoksu.

Sen jälkeen kaupungille. Tässä vaiheessa kello on lähemmäs kahtatoista. Pyörähdin mm. Tiimarissa ja Suomalaisessa kirjakaupassa.


Ostosaalis. Ennakoin tulevaa joulua jo hyvissä ajoin. Suomalaisesta kaksi pakettia käsintehtyä paperia (kuvassa vas. reunassa). Loput Tiimarista. Nauhaa, jouluista paperiä, ääriviivatarroja sekä Halloween teemaisia muffinivuokia.
Innostuin tekemään jo yhden joulukortin ja muutaman pakettikortin valmiiksi. Lokakuussa on ehkä vielä vähän turhan aikaista tehdä mitään tälläisiä ;)
Askarteluhetken jälkeen neuloin taas pari kerrosta ja selailin blogeja.

Keksin siivota vaatekaappini hyllyt. Sängylle on hyvä kasata kaikki. Lopputuloksesta unohtui näköjään kuvan, mutta siisti se nyt on ! Kesävaatteet lähtivät laatikkoon odottamaan tulevaa kesää.
Pian kello alkoi lähestymään neljää. Nappasin matkaan postissa tulleen saapumisilmoituksen. Yllätyksekseni postissa ei ollut ketään (!), siellä on yleensä aina tuohon aikaan ruuhka.

Saapuneet paketit ! Heti niiden kimppuun.

BackStage RockShopin paketti. Uusi Michael Monroe huppari sekä jääkaappimagneetit. VIHDOIN ! Paketin piti tulla jo kuun alussa, mutta hupparissa oli jokin virhe. Uusi erä saapui onneksi suhteellisen nopeasti. Kuvassa hupparin selkä.

Ja rintamus edestä.

Toinen paketti sisälti parit Essiet. Ehei, kaikki ei ole miulle. Esittelen lakat toisessa postauksessa ! :)

Tämän jälkeen katsoin jälleen Sydämen Asialla ja samalla söin Simon tekemää bataatti-sipulikeittoa (josta unohtui ottaa kuva..). Loppu ilta on mennyt tätä tehdessä, neuloessa ja surffaillessa. Illalla on tiedossa vielä iltapalaa ja mahdollisesti lukemista tai neulomista ! :D

Oliko tämä postaus ihan tyhjän kanssa vai oliko tämä lukemisen arvoinen ? :)

17 kommenttia:

  1. oli kylläl lukemisen arvoinen!! ^^ nää on kivoja postauksia :3

    mulla on ollut astma joka on nyt jo helpottanut tai siis en ole neljään vuoteen joutunut lääkettä ottamaan, ei mulla kyllä oliskaan lääkettä kaapissa :DD eli noiden pef-mittareiden kanssa on saanut leikkiä -_-

    haa! samanlainen harja ja kampa löytyy täältäkin :3 sekä näyttäis muutama sama Essiekin olla.. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ^^

      Raivostuttavinta tuossa PEFissä on se, että miun pitää tehdä nyt tuon hoitavan lääkkeen kanssa, missä on pitkävaikutteinen avaava mukana. Se tarkoittaa että kolme puhallusta, lääke, odota tunti ja puhalla taas. Aamuvuoroon mennessä saa herätä epäinhimilliseen aikaan puhaltelemaan ja ottamaan lääkkeitä :D

      Hihi ;)

      Poista
    2. Joo muistelin kanssa että jossain vaiheessa oli se tunnin odottelu, todella inhottavaa puuhaa :/ Paremmat tulokset siulla kuitenkin näyttäis olevan ku miulla sillon oli enkä ole vieläkään tähän astmaani kuollut joten toivoa on :D

      P.S Ja oli oikein mukava postaus :)

      Poista
    3. Se on :c
      Hahaha :D Jep, näyttäis olevan toivoa kun oot siellä vielä kirjotellutkin ;)

      Kiva kuulla ! :)

      Poista
  2. hei näitä on aina kiva lukee! :)
    mulla vaatekaapin siivous päättyy siihen että kaikki vaatteet on lattialla enkä jaksa laittaa niitä takaisin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska kuulla ! :)
      Haha, miun oli pakko laittaa ne takas kaappiin vaikka väsy iski, mies ei ois tykännyt jos ne ois jääny sängylle :D

      Poista
  3. Minä tykkäsin postauksesta! :) voiei toivottavasti siulla ei oo astmaa, kokemuksesta voin sanoa että se ei ole mukava elinkumppani :( elikkäs nuo PEFit ovat tutut minullekin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva ! :)
      Onhan miulla astma, todettu joskus yläasteella jo.. :/ Se on onneks hyvin hoidossa, lääkäri halus vaan nähdä mitä PEFissä puhallan, kun spirometria oli ollut kuin terveellä (:D). Ja miun astmaa ei oo kontrolloitu sen jälkeen kun 2008 (muistaakseni) saatiin oikeet lääkkeet, että se alko pysymään kurissa..
      Se ei kyllä oo :/ Vaikka itellä on onneks hyvin hoidossa, että ei vaikuta arkena elämään. Flunssakausi on yleensä itelle se kaikista pahin aika, etenkin jos tulee yskä. En meinaa päästä siitä millään eroon..

      Poista
  4. Mustakin tää oli ihan mielenkiintoinen näin vaihtelun vuoksi. Luin kokonaan, kun tekstiä oli sopivasti. Mua jäi vain mietityttämään että oliko katsomasi Sydämen Asialla eri jakso kuitenkin, kun katsoit kahteen eri otteeseen..?! ;)

    Ihana tuo lakkaposti!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ! :)
      Joo, aamulla katsoin viime perjantain jakson, kun olin silloin töissä. Iltapäivällä katsoin sitten uuden jakson :) Eli uusi jakso tulee aina iltapäivällä ja seuraavana aamuna tulee sen jakson uusinta :)

      Se oli kyllä aika herkku ;)

      Poista
  5. Todella mukava postaus :) Näitä on aina kiva lukea! :¥

    VastaaPoista
  6. Kiva postaus lisää vain tälläsia =)

    VastaaPoista
  7. Tällaiset postaukset on huippukivoja ^_^ lisää vaan!

    VastaaPoista

Kiitos (: ♥