6. lokakuuta 2013

4.10.

Perjantai 4.10. oli päivä jolla on paljon eri merkityksiä. Se oli Roosa Nauha päivä. Se oli valtakunnallinen Eläintenpäivä. Se oli myös kansallinen Korvapuustipäivä. Sekä allekirjoittaneen syntymäpäivä.

Viime vuonna olin tuona päivänä Tukholmassa äitini kanssa. Tänä vuonna olin Suomessa, sillä se oli tämän viikon ainoa vapaapäiväni. Pari viikkoa takaperin keksin, että pidänpä pienet kakkukahvit.

Pikku naposteltavaa.

Jugurtti- ja suklaarusinoita, vadelma-valkosuklaa manteleita sekä taka-alalla olevia pistaasipähkinöitä.

Ja vielä M&M's makeisia, joita jäi leivonnaisista yli.

Kahvipöytä. Äiti toi kukkia <3

Ilmakuivattukinkku-paprikakierteitä. Näistä oli myös papikaton versio.

Marianne -keksejä.

Bailey's juustokakku.

Ja totta kai muffineja. Taustalla vaaleat ovat valkosuklaa-sitruuna -muffineja.

Pätkismuffinit.

M&M's muffinit.

Äiti kävi päivällä pyörähtämässä ennen muita vieraita. Viiden jälkeen tänne sitten pikku hiljaa valui muutamia ystäviäni :) Viimeisimmät lähtivätkin puolen yhden aikaan yöllä, kun innostuimme J:n kanssa verestämään lapsuus- ja nuoruusajan muistoja pelaamalla Aku Ankka peliä PlayStation 1:llä.

Kaikenkaikkiaan päivä oli onnistunut, ja toivottavasti vieraillakin oli mukavaa :) Vaikka ohjelmistoon ei kuuluneetkaan alkoholipitoisten juomien nauttiminen eikä mitään kummoista ohjelmaa.

Iso kiitos kaikille käyneille sekä totta kai blogin kautta muistaneille, olette ihania ! <3

Ensi viikolla tulossa pieni lahjapostaus ;)

Ihanaa sunnuntain jatkoa kaikille ! Itse lähden pian iltavuoroon. Meillä aloitetaan jo tänään, huomenna kai virallisesti alkava vanhusten viikkoa ja leivomme omenapiirakkaa, luksusta :)

12 kommenttia:

Kiitos (: ♥