8. lokakuuta 2013

Lahjontaa.


Äitiltä hienoin synttärikortti ikinä <3 Useana vuonna oon saanut jonkun itse tehdyn kortin, milloin ollut meidän entinen kissa tai Jack Sparrow kuvassa.

Ja kukkia, ihanaa ! Koska saan harmittavan harvoin niitä. Plus lupaus sponsoroida auton ostoa, kun se tulee ajankohtaiseksi.

Tuo nyt ei sinällään liity lahjontaan, mutta ihana Simo muisti miuta heti tullessaan kotiin reissulta :) Ja miun piti tietenkin heti aamulla päivittää siitä Kynsikoristelut -ryhmään ;)


Siinä se nyt on ! On se nätti :3

Kuitenkin Simon lahjat eivät olleet siinä. Tämä kaunis sydän kaulakoru paljastui söpöstä pienestä pussukasta. Kröhöm, onko väärin jos yhden sadasosa sekunnin ajan ajatuksissa vilahti, jos siellä olisi sormus ? Hmm, kyllä pussissa. Ei ollut kuitenkaan.


Viiksipaita ! Miulla oli tälläinen mutta vaaleanpunaisena ja valkoisella sydämellä ennestää. Tämä on onneksi kokoa pienempi ja sopivampi.

Sukkia. Pyysin jo ennen matkaa, että tuo miulle New Yorkerista sukkia. Ja niitä sain, vielä hirmu söpöjä.


Katsokaa nyt, ja häntä jatkuu jalkapohjaan ! =^_^=

Sitten lahja mummoltani. Kävin kotiuttamassa uuden korun A Star All Heart -perheeseeni rannekorun muodossa. Seuraava hankinta on sormus, kunhan keksin mihin sormeen sen haluan.


Lasinalustoja ystävältä. Olin samaisena aamuna juuri miettiny, ettei meillä ole yhtään. Nyt on, ja noin söpöjä !

Toiselta ystävältäni muki, jossa on meidän yläaste aikainen inside -juttu. Ja toisella puolella kuva meistä, yläasteella. Se on sellaista ei-blogiin sopivaa materiaalia... :D

Ystäväpariskunnalta patalaput ja koristelukynä leivontaan.

Ja yhdeltä ystävältäni vielä pieni paketti, josta paljastui sininen hiusväri. Väriä on käytetty, mutta olin ostamassa tuota häneltä, en kerennyt.

2 kpl käsipyyhkeitä.

Sekä mikä-tämä-nyt-onkaan-oikealta-nimeltään tuikkujuttu. Tuon kun sain tänään, aloin etsimään meille sohvapöytää. Josko joskus tänne saisi mieluisan ja sopivankin vielä.

Lisäksi lahja, jonka ostin itselleni Ellokselta. Uudet syyskengät. Tänä syksynä oli "pakko" saada tämänmalliset, ja Elloksella nämä yksilöt oli sopivasti tarjouksessa. Eikä näistä tarvinnut maksaa edes kahtakymppiä. Ainoa miinus kengissä on se, että ne narisevat portaita kävellessä :D

Iso kiitos vielä kerran <3

9 kommenttia:

  1. Aivan ihania lahjoja oot saanut! ♥

    VastaaPoista
  2. Voi vitsi, miten paljon kaikkea ihanaa :)

    VastaaPoista
  3. kivoja lahjoja, noi sukat on hauskat :DD

    VastaaPoista
  4. Tosi kivoja lahjoja ja onkohan noita kissasukkia suomen new yorkerissa täytyy käydä kattoon =)

    VastaaPoista
  5. Kivoja lahjoja! :) Millä ohjelmalla teet noita bannereita? Olis kiva saada omaan blogiin joku uusi banneri ja mun ohjelmalla ei saa tehtyä kuin yhdenlaisia tylsiä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ! :)
      Käytän pääasiassa ihan Picasaa, jonkin verran PhotoScapea :)

      Poista

Kiitos (: ♥