19. syyskuuta 2013

Syksy kynsillä.

Huomaa että työt verottaa vapaa-aikaa. Etenkin kun yli puolet päivistä, joita teen on iltavuoroja. Ainankin siltä se tuntuu. Aamusta en saa mitään aikaiseksi, kyttään vain kelloa, koska pitää lähteä.
Tällä viikolla tein yhden, yli 13 tunnin työpäivän, ja ansaitsin huomisen siitä vielä vapaaksi ! Kolme vapaata putkeen, luksusta. Tänään lähden tapaamaan Lappeenrantaan kivoja ihmisiä. Ja kivoille ihmisille viedään muffineja tuliaisiksi, eikö ? :)

Olen kaksi iltaa työstänyt yhtän haastetta, jonka sain. Se alkaa viimein olla loppusuoralla. Miten sainkin siitä tehtyä niin vaikean ! Noh, kohta se nähdään täälläkin. Nyt on kuitenkin vuorossa ensimmäiset, ja tätä vauhtia ainoat syksyiset kynnet.

Lakat, joita käytin, oli kaikki mummoni lakkalaatikosta, enkä jaksa nyt muistaa mitä kaikkea siinä oli. Leimoja oli Konadin, Bundle Monsterin sekä Essencen laatoista.

Koitin löytää punaista kärpässientä, jotta kärpässienikynsi olisi sopinut siihen. Nyt tuo sieni sopii lähinnä muihin kynsiin.. :D


Ja peukkuun viimeisiä aurinkoisia päiviä, hetkiä jolloin pääskyset lähtevät etelään.

Näistä kynsistä tykkäsin. Ja jos en olisi tälle päivälle suunnitellut jo etukäteen uusia, olisin nuo varmasti pitänyt :) Nyt on kynsillä vain jotain simppeliä mutta näyttävää.

Mitä tykkäätte kynsistä ? Oletteko te tehneet syksyisiä kynsiä ?

20 kommenttia:

 1. Ihanan syksyiset kynnet! :) oi muffinsseja vaan tänne :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiitos :3
   Eilen sait, epämuodostuneita ;D

   Poista
 2. Ihanan syksyinen lakkaus tosiaan , kivat :)!

  VastaaPoista
 3. Ei vitsit mie en tajuu mite joku voi saaha noin pieniin juttuihin ku kynsiin noi upeita taideteoksia! Oikeesti, miun pää räjähtää ain näist upeist kuvist :DD Hianot on <3

  VastaaPoista
 4. Tosi nätit kynnet ja ihanasti otettu noi kuvat! (:

  VastaaPoista
 5. Tuo peukku on tosi nätti! Ihan kesä tulee mieleen. :)

  VastaaPoista
 6. Kivoja syksyn värejä. Tai miun tukan värejä :D!

  VastaaPoista
 7. ihanat!! :3 en oo tehnyt, tai no olihan mulla se syksyinen O.P.In punainen lakka mutta en koristellut sitä mitenkään:D

  VastaaPoista

Kiitos (: ♥