9. syyskuuta 2013


Lauantain aamupala. Teetä, maitoa ja vadelmapuuroa puolukoilla :3

Oon nyt ollut viikon töissä. Ensimmäisen neljän päivän rupeaman jälkeen aloin jo haikailemaan loman perään.. En taida olla vielä henkisesti mukana tässä työnteon rytmissä. Ja jo kolmantena päivänä tuli tunne, ettei miusta ole tähän. Mutta ehkä tämä tästä, kun alkukankeudesta ja jännityksestä päästään..

Miulla oli viime viikolla perjantai ja lauantai vapaa. Kaverini tuli lauantaina kyläilemään ja kävimme vasta avatussa turkkilaisessa kahvilassa.
Lauantai-ilta meni sitten katsomassa vapaaottelua, Carelia Fight. Ja eilinen menikin iltavuorossa, kuten tämäkin päivä. Enää kolme päivää töitä, ja sitten on taas kaksi vapaata :'D

Taidan katsoa vielä jakson TBBT:a, ja sitten alkaa valmistautua töihin. Rentouttavaa alkavaa viikkoa !

Mitä teille kuuluu ? :)

ps. Toivottavasti kuulumiset olisivat jatkossa vähän mielenkiintoisemmat, miulla on oikeesti aika tylsä elämä :c Iltasin ei muka kerkeä tekemään mitään, kun meen viimeistään yhdeksältä nukkumaan jne..

6 kommenttia:

 1. kakku näyttää herkulliselta =)

  VastaaPoista
 2. En tiedä muistatko enää, mut luit mun vanhaa blogia (believe your dreams), jonka lopetin ja muutin yksityiseksi, mut nyt tein uuden joten haluutko liittyä lukijaksi?:) Ja teet tosi nätttejä kynsiä edelleen:)

  http://juliaad.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kivaa kun jatkat kirjoittelua :)
   Ja kiitos ! :)

   Poista

Kiitos (: ♥