11. toukokuuta 2012

MiMaxilta kotiutettu

Sain MiMaxilta 10 euron alennuskoodin. Ja kuka hullu sellaisen jättäisi käyttämättä ? Tänään luokseni saapui tällaisia kivoja juttuja:
Photobucket
Rusetti Water Decalseja ihanalla kuosilla.
Photobucket
Manikyyritarroja, kolmea eri näköistä.
Photobucket
Konadin laatta m55.
Photobucket
Konadin laatta m59.
Photobucket
Sekä kaksi uutuuslaattaa ! Näitä laattoja löytyy monen näköisiä, eikä itselläni pistänyt silmään yksikään, minkä mikään kuvio ei olisi miellyttänyt silmää.
Kotiutuin laatan nro. A21, tuon keskimmäisen ruutukuvion takia :D
Photobucket
Ja laatta A48. Tässä sydämeni vei tuo, kuvassa huonosti näkyvä, tikatut kangaspalat -kuvio.
Photobucket
Katsokaahan mikä koko ero ko. laatoilla on Konad-laattoihin ! Ja nuo koko kynnen kuviot on mukavan isot, mahtuvat vähän pidempiin ja leveämpiinkin kynsiin.

Opparin esitys on takana päin. Hyvin se meni, vaikka niitä ihmisiä olisi siinä pisteillä saanut käydä enemmänkin. Taisi siellä jopa reilu parikymmentä käydä. Iso osa oli kentällä ja lähes kaikki loput lähti Sakki-risteilylle. Vielä olisi itsearvioinnin täyttäminen ja arviointi opettajan kanssa. Itsevarmana ryhmänä mennään, ja kaikilla on mielessä K3 ;)

Tämän kaiken hyvän päälle, taidan olla tulossa kipeäksi. Tai sitten allergia puskee päälle ihan kunnolla, vaikka lääkitys siihen on jatkunut jo kuukauden. Eikö ne tunnolliset sairastakin viikonloppuisin ?
Huomenna oli tarkoitus mennä töihin. Myöhemmin vkl:nä mummoll grillaamaan ja kakkukahville. Saa nähdä jääkö haaveeksi..

Onko teillä viikonloppu suunnitelmia ? :)

ps. MiMaxin toukokuun tarjous on erittäin mukava teille, jotka haluatte aloittaa kynsienleimailun ostamalla kerralla kaiken tarvittavan ;)
toukotarjous

10 kommenttia:

 1. Pitäis kyllä ehdottomasti tilata Mimaxilta noita uusa laattoja, koska vaikuttavat tosi kivoilta! Ja niissä on niin monta kuviotakin! ja on siellä Mimaxilla paljon muutakin kivaa, mitä tahtoisin... Voi tulla taas aikamoinen lasku, kun alan tilaustani tekemään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerranhan sitä vaan eletään, eikö sillon saa ostaa mitä mieleen tulee ? ;)

   Poista
 2. Oioioi mitä ihanuuksia oot tilaillut! Mulla on ollut kans Konadien hankinta mielessä pitkän aikaa, mutta en vielä oo saanut aikaiseksi. Käytätkö muuten noihin niitä Konadin omia lakkoja vai käykö leimaamiseen ihan tavallinenkin lakka? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi ;)
   Oon vieläkin sillä kannalla, että kannattaa nyt kipin kapin hankia niitä ;)
   Konadin oma lakka on ehdottomasti parasta. Mutta muutkin käy, kokeilemalla selviää, mikä lakka sopii parhaiten. Mikä pigmenttisempi lakka on, sitä paremmin se toimii myös leimailussa :) Oon ite löytänyt yhden luotto hopea lakan leimaamiseenkin, Orlyn Shine. Mutta tulisi kai halvemmaksi ostaa Konadin oma hopea kuin tuollainen iso pullo :'D Mutta et sie voi Konadilla lakata kynsiä ! :D

   Poista
 3. Oi, ihania noi rusetit<3.
  Sulle on haaste mun blogissa: http://ourlifewithbeauty.blogspot.com/2012/05/haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on :3
   Hei kiitos, pitääkin mennä heti katsastamaan tämä ! :)

   Poista
 4. Kivoja juttuja oot tilannut, noi rusetit on söpöjä :D

  VastaaPoista
 5. Pitääpä itsekin tsekata joskus nuo uutuuslaatat. Joku muukin mainosti, että Konadia isommat laatat ovat todella hyviä. Koko kynnen kuvioissa olisikin usein parempi saada isompi kuvio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ! :) Pitäisi saada aikaiseksi testailtua niitä. Jospa huomenna, kun kevään viimeinen suuri tentti on pois alta.
   Samaa mieltä, mitä isompi koko kynnen kuvio, sitä parempi.

   Poista

Kiitos (: ♥