1. toukokuuta 2012

Graffit

Vappu ei oo juhlana  koskaan ollut miule mitenkään merkittävä. Enkä tänä vuonna puutteellisten tarvikkeiden vuoksi, jaksanut kunnon vappukynsiä vääntää. Mutta ehkä nämä ajavat asiaa edes jotenkin ?
Photobucket
IsaDora - Second Nail
H&M Nail Polish - Metallic Grey
Flormal Graffit - G03
Seche Vite
Photobucket
Itse tykkään näistä. Pitkästä aikaa koko kynnet graffit oli aika jees.
Photobucket
Oliko teillä eilen railakas ilta ? :>

Meillä oli poikaystävän kanssa melko rento. Yhen kaveripariskunnan luona käytii hengailemassa ja sieltä paikalliseen kuppilaan istumaan loppu illaksi :)

3 kommenttia:

 1. mulla tolleset ihan samallaiset varpaan kynsissä tismalleen samat lakatki!

  VastaaPoista
 2. Ei ollut railakas ilta, vähän kävin autolla ajelemassa kun vihdoin sain vähän bensaakin tankattua. Tuntuu nykyään, ettei tuu hirveästi vappua juhlittua. En ees muista milloin oisin tehnyt vappuna mitään ihmeellistä kuin ollut kotona. Tänäkin vuonna mies on töissä vapun.

  Kersana vappu oli toki tärkeä ja vappupäivänä tuli käytyä torilla, mutta eipä nykyään oikeastaan kumpanakaan päivänä tule tehtyä mitään ihmeitä. Ehkä sitä pääsis enemmän vappufiilikseen kun lähtis johonkin torille ja laittais ne serpentiinit ja muut.

  Mukavaa vappupäivää kuitenkin :).

  VastaaPoista
 3. Onpa jännä väriyhdistelmä, tykkään! Nyt tekisi mieli itsellekin hommata tuollainen neonvihreä crackle-lakka :D

  Ilta oli niinkin railakas, että kävin kaverini M:n kanssa Teerenpelissä yksillä, ja sitten loppuilta juoruttiinkin kämpillään.. Ja yhdeltä nukkumaan! Lakitkin unohtui kotiin, vaikka molemmilla sellaiset on olemassa. Tänään pääseekin koululle tekemään rästihommia ja pistämään kiitoskortteja kuoriinsa. Hups, ei mennykään ku 8kk siihenkin ;D

  VastaaPoista

Kiitos (: ♥