18. helmikuuta 2012

Huvudsta

Huvudsta on paikka, jossa asumme. Kuten olen tainnut mainita, asumme kauppakeskuksen yläkerrassa. Kävimme kämppiksen kanssa viime viikollla tuolla ylimmän, eli 11. kerroksen parvekkeella nappaamassa parit kuvat maisemista.
Photobucket
Tässä on taas hurjan nopeasti mennyt aika. Tämän kämppiksen viimeinen viikko starttaa ensi maanantaina, ja itselläkin on enää vain viisi viikkoa täällä aikaa.. Ensi viikon sunnuntaina saan tänne uuden seuralaisen, joku meidän koulun opiskelija. Ihan kiintoisaa tietää, mitähän yhteiselosta hänen kanssaan oikein tulee.
Photobucket
Viikonloppu, taas. Kävimme kämppiksen kanssa viime viikonloppunakin tutustumassa yöelämään. Solidaritet taitaa olla tosiaan jo vakipaikka. Perjantaina pyörähdimme siellä, ja opimme, ettei sinne kannata silloin mennä, vähän porukkaa eikä kehenkään oikein tutustu silloin.
Lauantaina oli sama paikka suuntana. Tällä kertaa oli jälleen paljon porukkaa, ja muutamiin me tutustuttiinkin :) Kuten yhteen suomenruotsalaiseen ! Kuinka huippua, omasta mielestäni ainankin, on löytää isosta kaupungista, isosta yökerhosta, ihminen, joka puhuu suomea ? Aivan mieletöntä. Pystyin kerrankin itse puhumaan jotain, koska nyt en  mennyt ihan lukkoon :D Photobucket
Photobucket
Tästä tuli taas tälläinen sekalainen merkintä. Nyt taidan suunnata tekemään mannapuuroa ja sitten vietän laatuaikaa itseni kanssa hetken, kun kämppis lähtee käymään Rådhusetissa.

Ps. Muutin hieman ulkoasua, koska halusin headeriin jotain Tukholmaan viittaavaa. Pitää itse hieman sulatella sitä, koska en tiedä onko se sittenkään niin mieleinen. Mites te, mitä tykkäätte ?

6 kommenttia:

 1. tosi kiva uusi ulkoasu blogissasi! :) Minun blogissani puolestaan on sinulle pieni haaste, jonka toivon että ehdit tehdä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ! :) Ja kiitos haasteestakin (:

   Poista
 2. Lisää näitä tällaisia postauksia, niin kiva lueskella ja katsella kun itse vaan joutuu kököttämään koto suomessa. :D Ainakin kuulostaa että teillä on siellä ollut hauskaakin eikä vaan työtä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toiveesi on kuultu, ja näitä on tulossa lisää ;)
   Jep, hauskaa on enemmän kuin työtä, kun töissäkin tahtoo olla hauskaa lähes aina ;D

   Poista
 3. Kerro vähän enemmän tosta suomenruotsalaisesta!

  VastaaPoista

Kiitos (: ♥