7. joulukuuta 2011

7. Luukku; lukijatoive

Eräs lukija toivoi juttua liukuvärjyksestä, sitä kun on muutaman kerran ja blogissani näkynyt. Nyt ajattelinkin toteuttaa pienen liukuvärjäys tutoriaalin. Toivottavasti tästä on apua ! (pahoittelen jo etukäteen sotkuisia kynsinauhoja, en jaksanut kovin kovin tarkkaan lakkausvaiheessa käydä kynssäämään ylimääräisiä pois ;D)
Photobucket
Vaihe 1: Valitse lakat, joita haluat käyttää ja varaa myös jokin alusta, jolle voit lakkaa tiputtaa ja sienen pala.
Itselläni on Maybelline MNY 353, Kicks - Parisian Masquerade sekä Dependin 045.Photobucket
Vaihe 2: töpöttele kärkeen tummanpunainen lakka, n. puoleen väliin kynttä, tai niin pitkälle kuin haluat. Töpöteltävä matka riippuu myös siitä, kuinka montaa lakkaa käytät.Photobucket
Vaihe 3: töpöttele punaisen lakan n. puolesta välistä loppu kynsi punaisella glitterlakalla. (tässä on myös mahdollisuus, että jätät pienen alueen kynnen tyvestä lakkaamatta ja lakkaat sen vielä toisella värillä. Ihan sen mukaan toimitaan, kuinka montaa eri lakkaa käytetään jne.)Photobucket
Vaihe 4: lopuksi töpöttele kultainen glitterlakka aivan kynnen tyveen ja lisää päällyslakka.

Ps. Jatkossa vielä tutoriaaleja ? (voisin tosin opetella ensin selittämään asiat kunnolla ja helposti ymmärrettävästi ;D)
Pps. idea näihin kynsiin lähti näistä Minnan ihanista kynsistä !

3 kommenttia:

  1. Tulipas näistäkin ihanat! :) Kunnon joulukynnet. ;)

    VastaaPoista
  2. Kauniit kynnet. Itse jostain syystä teen liukuvärjäyksen juuri toiseen suntaan? Lakkaan kynnen siis tyvestä ja töpöttelen lakkaa kärkien suuntaan! Mutta toimiihan sen näköjään noinkin päin, kuka se on sanomaan miten päin pitää tehdä. Pitää ehdottomasti kokeilla myös tätä, kiitos siis tutoriaalista :)

    VastaaPoista
  3. Hienot! Jokohan ensi vuoden puolella saisi liukuvärjäyksen toteutettua. Olen monta kertaa katsonut kynsiblogeissa tällaisia kuvia ja halunnut kokeilla samaa itse. :)

    VastaaPoista

Kiitos (: ♥