18. joulukuuta 2011

18. Luukku; pikkujoulut

Luokan pikkujoulut oli eilen. Reippaasta kahdestakymmenestä meitä oli siellä parhaimmillaan yksitoista. Suurin osa perui viimeisen kahden päivän sisällä, vaikka paikka ja aika oli sovittu jo kaksi kuukautta ennen. Kyllä ketutti.
Mutta tuolla porukalla, meillä oli kuitenkin todella hauskaa. Kyllä nää kaikki ihmiset on ihan erilaisia vapaalla ja viihteellä kuin jäykkänä koulussa.
Photobucket
Idan kanssa olimme hiki hatussa perjantaina vääntäneet jokaiselle nimikoidun piparin. Ne jotka eivät paikalla olleet, eivät saa noita. Meidän piti eilen porukalla asetella ne sievästi maahan ja sitten talloa päälle, kuvata samalla siitä video. Mutta se jäi, onneksi. Saatiinpa Idan kanssa kouralliset vielä pipareita syötäväks ;D
Photobucket
Selitys päällä. Tykkään hirmuisesti tuosta haalarihameesta, vaikka se kyllä saa näyttämään entistä leveämmältä..
Photobucket
Piti tehdä myös muka sopivat kynnet sinne. Käytetty KIKO Milano 336, Mavala Blue Curacao sekä China Glaze Atlantis, sekä nimettömissä tähtitarrat.

2 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet! Juuri tuollaisia minäkin olin suunnitellut. ;D Ajattelin kokeilla sinisillä ja glitterlakalla ensimmäistä liukuvärjäystä, kun vain ehdin.

    VastaaPoista

Kiitos (: ♥