20. syyskuuta 2011

Lumene Natural Code

Tilasin tuossa vajaa kuukausi sitten Cosmopolitanin (kun halvalla sai (; ) Ja eilen viimein tuli tilaajalahja. Ja kuten otsikosta näkyy, lahjuksena toimi Lumenen Natural Coden meikkipaketti. Näin livenä se miellyttää paljon enemmän kuin kuvan ja tietojen perusteella !
PhotobucketPhotobucket Sävyttävä huulivoide, Wild Rasberry.
Kyllä se taitaa hiukan vadelmalle tuoksua, ainankin jollekin hyvälle :)Photobucket Ja ihana Sweet Pink huulipuna. Tämä on huulilla todella vaalea, mikä sopii itelle ainankin hyvin, tummia/kirkkaita en osaa käyttää. Ja tässäkin on ihana tuoksu !  Photobucket Aurinkopuuteri / poskipuna.Photobucket Ja ehkä paras koko setissä (; Sävyhän on: 6, Stand out

Setistä ripsivärin lupasin meidän äipälle. Mutta heti alkoi kaduttaa, kun pari päivää sitten sain tietää, että luotto ripsarini poistuu Suomen markkinoilta ! Uutta siis metsästämään. Joten, onko teillä suositella jotain opiskelilja budjetille sopivaa, vedenkestävää ripsiväriä ?

Näiden lisäksi tänään postisetä toi jotain kivaa, mutta palataan niiden kanssa toisena päivänä (;

5 kommenttia:

 1. oioioi kerrankin tosi hyödyllinen tilaajalahja!! Mä käytän l'orealin voluminous carbon blackkiä se on ihn tosi hyvää ja sitä saa vedenkestävänä ja maksaa sen kympin :)

  VastaaPoista
 2. Eläs nyt höpöjä puhu! Kivasti jäi kummittelee mieleen se ruumis kuule vaikkei muuten ollukaan kummonen filmi! D-: Jaa vai patologiks - kerros vähän? :-O

  VastaaPoista
 3. No aikamoista! Mutta haaveensa kullakin - ite en vaan pystyis, hyvä jos unta saan nyt.. D-:

  VastaaPoista
 4. No ehkä myö ollaan vähän semmosia tohveleita ja söppänöitä kans.. :-D

  VastaaPoista
 5. Ollaan samiksia :D. Mäkin tiasin Cosmopolitanin kun halvalla sain ja oli niin kiva tilaajalahja. Lopetin Trendin tuossa syksyllä ja aattelin, etten hetkeen tilaa mitään lehtiä. Sitten näin ton tarjouksen ja pistin Cosmopolitanin tilaukseen. Tosin mulle tulee toinenkin lehtie nyt eli MeNaiset :D.

  VastaaPoista

Kiitos (: ♥