27. syyskuuta 2011

Kirja uutukaisia

Lukutoukkana käyn aina katsomassa kirpputoreilla ensimmäisenä kirjatarjonnan. Tässä lähiaikoina on tullu tehtyä ihan kiitettävästi kirjalöytöjä, niin kirjaston poistokirjoista, kirpputorilta ja muualta.
Photobucket
Nancy Thayer - Rakastamisen vaikeus sekä Ystävyyden karikot
Rakastamisen vaikeuden oon lukenut ehkä vuosi tai pari sitten, ja tykkäsin kovasti. Itseaisassa löysin tän kesällä meidän kunnan kirjastosta, poistokirjojen joukossa, tarjouksella 3 kirjaa 1€:lla.
Ystävyyden karikot on yksi uusimmista löydöistä, viime perjantaiselta kirpparireissulta. Ja tämä nökötti ilmaiskirjojen seassa (varmaan johtui noista koiran(?) pureskelemista kulmista). Tämänkin alkuperäinen paikka ollut kirjastossa.Photobucket
Henry Denker - Uusi koti Kathylle ja Nora Roberts - Angeliquen kirous
Denkerin kirjan luin pari vuotta sitten, sillon kun lueskelin muutenkin herran tuotantoa paljon. Tykkäsin, mutten välttämättä olisi vaatinut hyllyyni. Tämäkin tosiaan löytyi kesällä kirjaston poistokirjoista, samalla tarjouksella kuin toinen Thayerin kirjoista. (ja kolmas kirja oli eräs Jari Tervon kirja, joka majailee nykyään äitini kirjahyllyssä)
Robertsin kirja on kirppislöytö, olisiko ollut ennen kirppiksen kesälomaa, jolloin kaikki olivat -50%. Ja kirjalle jäi silloin hintaa jopa 50 cnt. Ja vielä en ole tätä ehtinyt lukea. Photobucket Lauren Weisberger - Paholainen pukeutuu Pradaan, VIP-Ihmisiä ja Haluan Harry Winstonin
Laurenin ensimmäinen kirja on ollut hyllyssä jo pidemmän aikaa, mutta kuvaan piti saada ;)
VIP-ihmisiä löysin eilen, hintaan kahdella ja puolella eurolla. Ja Haluan Harry Winstonin pari viikkoa sitten, samaiseen hintaan.
Photobucket
Robin Cook - Vektori, Elizabeth Gilbert - Eat Pray Love Omaa tietä etsimässä ja Joanne Harris - Pieni Suklaapuoti.
Cookin kirja pääsi hyllyyni kahdesta syystä. Miehen kirjat ovat loistaavia ! Ja Vektori on yksi niistä yhdeksästä kirjasta, missä seikkailee samat päähenkilöt.
Gilbertin kirjaa olen metsästänyt jo pidemmän aikaan, kun monet kehuivat. Harmittelin, kun en kesällä ostanut Helsingistä, muttei enää harmita. Sain paljon halvemmalla (;
Harrisin kirjan halusin oikeastaan siksi, että saan vertailla taas kirjaa ja elokuvaa keskenään :)
Ja nämä kaikki ovat löytyneet kahdella ja puolella eurolla.  

Photobucket
Jane Austen - Ylpeys ja Ennakkoluulo
Tämänkin olen halunnut jo jonkin aikaa lukea, nyt siihen tarjoutui tilaisuus. Eikä kirpparilöydöllä ollut hintaa kuin vaivainen euro :)
Photobucket
Ja iloisena yllätyksenä tuli kirjan joillakin sivuilla olevat kauniit piirroskuvat :)

10 kommenttia:

 1. oooo minäkin olen lukutoukka!! Kivoja kirjoja olet löytäny ja vielä edulliseen hintaan! :)

  Itse luen mieluiten englanninkielisiä kirjoja. Tai kaksi lempparikirjailijaa on englantilaisia, ja niiden kirjoja käännettynä ruotsiksi/suomiksi ei löydä kaikkialta vielä :/ Oletko kuullut Dorothy Koomson tai Adele Parks? He ovat lempparikirjailijani :) Kannattaa tutustua heidän tuotoksiin, ovat niin parhaimpia!

  VastaaPoista
 2. Haha, aattelinkin et tosta voi tulla väärinkäsityksiä mutta miun tapa kirjottaa on vähän semmonen! :-D

  Mie en osaa virkata, suurin saavutus on sipuli (sopuli) pussi ala-asteella. :'D Aww, hermoset <3

  Ihanannäköset noi Weisbergerin kirjat, kelpais mullekin! (;

  VastaaPoista
 3. Itsekin luen tosi paljon kirjoja ja pakko sanoa, että oon kyllä ihan kade tosta Ylpeys ja ennakkoluulo kirjasta. :DDD:

  VastaaPoista
 4. Haha, olenpas (ja tulen tänne nyt vastailemaan). :D
  Juu elikkäs pääasiassa luen fantasiaa ja joskus jotain Nora Robertsia, Sandra Brownia tjv. Mutta fantasia ♥
  Ja kyllä jotkut historiallisetkin kirjat on ihan jees, mm. Conn Igguldenin ja Anna Godbersenin kirjat.
  Nenä on joka tapauksessa ihan liian usein kiinni kirjassa. :)

  VastaaPoista
 5. Conn Igguldenilta mä oon lukenut Keisari-sarjan, joka kertoo siis Julius Caesarin elämästä ja sitten Sandra Brown kirjoittaa sellasia Robertsin tyyppisiä dekkareita. :)
  Mä oon muuten lukenut jo sen neljännen osan - Hehkua? :D Ja on sen lukemisesta jo kai aika paljon aikaakin. :P Heti varasin sen kirjastosta ku se ilmesty.

  VastaaPoista
 6. en oikein osaa selittää minkälaisii kirjoja he kirjoittavat... Itse he sanovat käyttävänsä omia kokemuksia tai tuttavapiiriensä kokemuksia ja sitten he kehittelevät niistä sitten sen kirjan mutta kirjat ovat kyllä fiktiota, mutta he ottavat vähän inspiraatiota muiden kokemuksista. Kirjat ovat draamaa sanoisinko, ihmissuhdeongelmia käsittelevät suurin osa... Mutta ne kuitenkin eroavat muista draamakirjoista .. ÄÄÄ EN OSAA SELITTÄÄ :DD Lue vaan niin ymmärrät ! :D

  VastaaPoista
 7. Muiden lukutottumuksia on mukava kurkkia, joten kiva kun teit tällaisen postauksen. :) Minullakin odottaa tuo VIP-ihmisiä hyllyssä lukemista. Viime aikoina olen keskittynyt lähinnä vampyyreihin ja muu on saanut väistyä. Rakastan fantasiakirjoja. Pitäisi varmaan laajentaa lukulistaa taas, mutta ihastuin pariin sarjaan, enkä ole voinut päästää irti. ;)

  VastaaPoista
 8. Oo, paljon kivalta vaikuttavia kirjota :)
  Haluisin lukee tuon ylpeys ja ennakko luulo kirjasen :P
  Voi ku se kävelis jossain vastaan! :D

  VastaaPoista
 9. Ai meinaatko Sumaa vai onko sinne putkahtanu jo toinenki paratiisi?
  Sumassa ravasin sillon ekoila Lpr-reissuilla paljon mut nyt ei oo tullu enää käytyä ko en jaksa kaivaa joka nurkkaa et mitähän löytyis.. :-D

  VastaaPoista
 10. Tuli tässä mieleen, että kannattaa varmaan tarkistaa blogin roskapostit, koska jostain syystä ainakin yhdessä blogissa Blogger on alkanut sorsia kommenttejani ja heittänyt ne suoraan roskikseen. Mikähän tässä nyt on vikana, kun välillä Blogger meinasi hävittää koko blogini ja profiilinikin..?

  VastaaPoista

Kiitos (: ♥