22. helmikuuta 2011

Uutukaisia

Eilinen ei mennyt ihan putkeen. Äippä soitti illalla, että astiakaapin keskimmäinen hylly oli romahtanu. Siinä rytäkässä oli hajonnut mm. neljä Muumikulhoa. Joista yksi oli se tummanvihreä Pikku Myy, mitä ei enää valmisteta ;( 
Eilen illalla iski myös järkyytävä päänsärky, minkä seurauksena menin jo yhdeksältä nukkumaan. Eikä se muuten haittaa, ei väsyttänyt aamulla yhdeksän tunnin unien jälkeen :) Tänään taas ajoissa nukkumaan.

Tänään oli koulussa lyhkänen päivä, joten lähdin pian sen jälkeen käymään kaupungilla. Ja teinkin kivoja löytöjä ! :)
Photobucket
Kynsilakkoja. H&M:stä Wawawoom sävyinen. Kickissä oli taas Dependeillä tarjous, että Ota 3 maksa 2. Pitihän se hyödyntää :) Sävythän ovat; 035, 054 sekä 069 (ja tosiaan, katsottuna tuosta H&M:n lakasta)
Photobucket
H&M:stä löytyi tuollainen aika perus, ruudullinen kauluspaita. Kokeilin ties kuinka monia, niin siellä kuin muissakin kaupoissa, ja tuo oli ainoa, mikä miellytti kunnolla. Oonko hieman nirso vaatteiden suhteen ?
Photobucket
Ja tosiaan, ehkä päivän paras löytö ! Pikku Britannia USA. Tätä olikin jo ootettu :)

Nyt kutenkin suihkuun ja lukemaan huomiseen sanakokeeseen.

5 kommenttia:

 1. Eikä, otan osaa Muumi-kulhojen puolesta :(. Kannattaa varmaan kattella esim. jos joku myis sitä Pikku Myy -kulhoa esim. huuto.netissä.

  Ihanan värikkäitä kynsilakkoja! Niillä saa varmasti taiteiltua nätit kynnet.

  VastaaPoista
 2. Minna, kiitos. Mein äiti katteli jo sillon illalla niitä, löyty kuulemma neljälläkympillä. Mut sanoin ettei se oo niin tärkeetä, kunhan muki säilyy ehjänä :D

  Ne on :) Toivotaan, kunhan saa hyvän idean ensin.. :D

  VastaaPoista
 3. Voi eiii. Voi muumikulhoparkoja. =(
  Otan osaa!

  Miä oon aina kanssa pelkäny tota et astiakaapin hylly romahtaa!
  Siks en uskallakkaan muumimukeja kauaa siellä pitää kuivamassa..

  VastaaPoista
 4. Sinttu, kiitos. Jep, ei kannatakaan pitään :D Tai sitten ees kannattaa tasaisin väliajoin tarkistaa että kaikki jutut on siellä tiukasti kiinni :)

  VastaaPoista
 5. hei!:) biisin nimi on hukkaa päivä ja esittäjä on Illi :)

  VastaaPoista

Kiitos (: ♥