26. helmikuuta 2011

Fruity scent when dry

Photobucket
Rimmelin uutuus, kuivuttuaan tuoksuva kynsilakka. Muutama viikko takaperin bongasin Citymarketista hintaan 3,50. Ekana silmiin pisti herkulliset pastellin keltainen ja oranssi. Sitten näin vielä kaksi muuta ja huomasin, että hintakaan ei ole paha. Hetken mietinnän jälkeen, ajattelin että samantien voin ostaa kaikki kerralla, kun kuitenkin haluan ne. Sitten keksin, et voinpa teille kertoa sitten mielipiteeni näistä :)
Photobucket
Lemon Drop, siltä odotin paljon. Mutta jouduin pettymään. Sai laittaa monta kerrosta, että peitti kunnolla, sitruunan tuoksukaan kynsissä ei ollut kovin vahva eikä säilynyt yhtä päivää pidempää.

Apiricot Punch, tästä tuli kyllä ehdoton suosikki. Muistaakseni pari kerrosta riitti peittämään hyvin ja ihana aprikoosin tuoksukin säilyi todella pitkään.
Photobucket
Strawberry Fizz, tämä tulee heti hyvänä kakkosena. Tässäkin hyvä peittävyys parilla kerroksella ja pitkään kestävä mansikan tuoksu. 

Cranberry Zest, väriltään aivan ihana, tuollainen kirkas punainen. Karpalon tuoksu ei pahemmin miellyttänyt, eikä tämänkään tuoksu kestänyt kunnolla. Mutta tämä peitti hyvin jo alussa, varmaan johtuu sen tummasta väristään.

Yleisesti: 
Plussaa:
+ tuoksu, olenkin jo odotellut milloin tulee kynsilakka mikä tuoksuu
+ värit, tykkään hirmuisesti hempeistä pastellinsävyisistä väreistä, etenkin kynsissä
+ tuoksu tuntuu (ainankin aprikoosissa) vielä päällyslakankin alta
+ pistää ihmiset ihmettelemään, jos kerrot heille että se lakka tuoksuu ;>

Miinusta:
- sitruunassa ja karpalossa ei tuoksu säilynyt pitkään
- pitkän suihkun seurauksena lakka lähti helposti kynneltä pois, vain raaputtamalla (päällyslakka kyllä hidasti lähtemistä)

Taitaa tässä kuitenkin olla enemmän tuota plussaa kuin miinusta :) Tykkään kovasti ja kyllä suosittelen muitakin hankkimaan, jos yhtään pistää kiinnostamaan :)

3 kommenttia:

 1. Sinä voisitkin kynsilakkoja enemmän käyttävänä kertoa, onko jollakin valmistajalla lakkaa, joka a) levittyisi jumalaisesti b) kestäisi käytössä? Ihastuin taannoin Goshin kynsilakkakokeiluuni, joka levittyi parilla siveltimenvedolla täsmätarkasti ja ihanasti koko kynnelle. Pinta oli siisti, tasainen ja ammattimaise näköinen, toisin kuin omat lakkaukseni yleensä. Ongelmana oli se, että päällyslakankin kanssa tämä alkoi lohkeilla viimeistään seuraavana päivänä pienissä paloissa pois. Kestävimmät lakkani taas ovat olleet yleensä todella liimamaisia, sudit liian pieniä ja lopputulos parhaimmillaankin vain hitusen epätasainen. Onko siis olemassa lakkaa, joka yhdistäisi nämä kaksi ominaisuutta?

  VastaaPoista
 2. Annis, näin äkkiseltään voisin suositella Kickistä saatavia Depend -merkkisiä lakkoja. Mielestäni ne levittyvät hyvin ja kestävät käytössä. Ainoana miinuksena on, että vaaleimpia saa levittää sen pari kerrosta, jos haluaa kunnolla peittää kynnet. Ja lakkauksen jälkeen, kannattaa välttää askareita, missä saattaa jollain kovalla tökätä kynteä. Lakka 'kupruuntuu' helposti, vaikka näyttäisi ja tuntuisi kuivalta. Vaatii oikeastaan aina päällyslakan.

  Myös Seppälästä löytyvät Models Own lakat ovat hyvin levyttyviä ja käytössä kestäviä. Taitavat olla jopa parempia kuin nuo Dependit.

  Olen myös sellasta kuullut ja lukenut, että China Gaze ja O.P.I, olisivat myös hyviä. Itsellä ei ole noista kokemusta, niiden hintavuuden takia.

  Toivottavasti näistä oli edes jotain apua :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan kirkkaika & keväisiä sävyjä. Katselin noita Cittarissa, mutten sitten osatnut kuitenkaan. :)

  Musta Mavalan kynsilakat on ollu hyviä. Maksaa 4.50€, aika pieni puteli, mutta eipähän kuivahda ja mene piloille, kun ehtii ajoissa käyttää loppuun. Värit on peittäviä yleensä jo yhdellä kerroksella.

  VastaaPoista

Kiitos (: ♥